Як часто люди купують іграшки в магазинах для дорослих?

Як часто люди купують іграшки в магазинах для дорослих?

06.03.21 23:58 1 1093

Ставлення до інтим-товарів у людей різне. Одні соромляться при їх згадуванні, другі — розпливаються в усмішці, треті — висловлюються негативно. Однак 99 % впевнено скажуть, що ні разу не були в подібних магазинах. Попри це попит на інтим-іграшки зростає. Далі, ми поговоримо про те, як часто люди відвідують секс шоп і які товари мають попит.

Наскільки популярні інтим-магазини?

Попри те, що багато хто ставиться до секс-шопів зі зневагою, вони досить популярні серед населення. Звичайно, величезний наплив покупців і довгі черги не спостерігаються, але товари розбираються досить активно. В останні кілька років попит на них значно зріс. Причому їх купують люди різного віку. У магазині можна зустріти та молодь, і покупців середнього віку.

Які товари є найбільш популярними?

Згідно з дослідженнями, великою популярністю користуються такі секс-товари, як:

  • вібратори;
  • збуджуючі засоби — гелі, таблетки, лубриканти, мазі, краплі;
  • наручники;
  • мастила для анального сексу з анальгетиками;
  • фалоімітатори та інше.

Добре розбираються гумових жінок, батоги, сексуальну білизну і костюми для рольових ігор. Найчастіше сплеск активності покупців спостерігається напередодні 8 березня, 23 лютого і дня всіх закоханих. Клієнти намагаються здивувати своїх других половинок, тому скуповують оригінальні речі.

Хто частіше купує інтим-товари?

Однозначної відповіді тут дати неможливо. І чоловіки, і жінки досить активні. Перші найчастіше купують збудливі засоби, щоб у відповідальний момент не підвести партнерку. Рідше чоловіки купують атрибути для рольових ігор — костюми, наручники, батоги. Щоб порадувати кохану на свята, купують спідню білизну.

Величезним попитом серед жінок користуються вібратори та кліторальні стимулятори. Також жінки купують костюми для рольових ігор, щоб здивувати свого партнера та внести в сексуальне життя різноманітність. Рідше купуються лубриканти, вагінальні кульки та інтимну білизну.

На які товари продавці-консультанти радять звернути увагу новачкам?

Продавці-консультанти рекомендують купувати масажні гелі з розслаблюючим і збудливим ефектом. Вони дозволяють зробити статевий акт більш чуттєвим і тривалим.

Для створення настрою і підвищення сексуального потягу можна купити другій половинці еротичну білизну. Вона дозволить розслабиться обом, налаштуватися на потрібну хвилю та отримати задоволення від сексу.

Незайвим буде придбати кілька інтим-іграшок. Однак тут потрібно бути обережним, щоб не образити партнера. Найкраще почати з чогось невинного, інакше довгоочікувана ніч кохання перетворитися в з'ясування стосунків.

Хорошим рішенням буде перед походом в секс шоп поговорити з партнером. Деякі вкрай негативно ставляться до інтим-товарів, вважаючи їх збоченням. Інших, навпаки, сама думка про новизну збуджує, вони із задоволенням діляться своїми фантазіями. У цьому випадку легко підібрати потрібну іграшку та замовити її через інтернет.

Висновки

Попри те, що для багатьох тема сексу табульована, популярність інтим-товарів поступово збільшується. Люди стають більш розкутими, діляться один з одним своїми сексуальними фантазіями. Втілювати їх у реальність допомагають секс-шопи. Якщо ви хочете зробити інтимне життя, не соромтеся, відвідайте спеціалізований магазин, купіть товар або кілька і випробуйте їх найближчим часом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 100)
Попередня новина: Вашингтон і Лондон ...
Наступна новина: Чому варто вивчити ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
tinych - 07.03.21

Гарний пост, двозначний ...