Переваги оренди офісу в бізнес-центрі

Переваги оренди офісу в бізнес-центрі

10.03.21 19:27 0 692

Бізнес-центри набувають все більшої популярності серед орендарів комерційної нерухомості. Як правило, більшість суб'єктів економічної діяльності вибирають оренду офісу, а не його покупку, як оптимальне рішення для створення місця для праці своїх співробітників. У свою чергу, вибір серед найбільш поширених форматів оренди — окремий офіс (перепрофільоване приміщення в житловому будинку) або офіс на території бізнес-центру — все частіше зупиняється саме на форматі бізнес-центру. Ну а далі, ми розглянемо основні переваги такого вибору. Ну а розповість нам про це співробітник бізнес-центру The Office Business Center, в якому безпосередньо можна орендувати офіс у Львові.

Основні плюси оренди офісу в бізнес-центрі

Найбільш затребуваним сучасним форматом комерційної нерухомості бізнес-центри стають завдяки цілому ряду переваг, поміж яких:

  • Інфраструктура. Як правило, сучасні ділові центри оснащуються всім необхідним не тільки для ведення робочого процесу компаній-орендарів, але і для забезпечення побутових потреб і організації відпочинку співробітників. Само собою зрозуміло, що склад і характеристики інженерних мереж в бізнес-центрах повністю забезпечують потреби орендарів. При цьому, відповідальність за підтримання їх справності та безперебійності роботи лежить на власнику приміщень, який, як правило, має власну експлуатаційну службу. Крім того, нерідко отримати доступ до ділових послуг і цілої низки побутових сервісів також можна, не покидаючи території бізнес-центру — виготовлення візитних карток і нотаріат, відділення банків і ремонт офісної техніки, бізнес-ланч і можливість відвідати спортзал є в багатьох сучасних ділових комплексах.
  • Пряма оренда. Нерідко орендарі мають можливість укласти договір безпосередньо з власником приміщень орендуючи офіс в бізнес-центрі. Це означає, що витрати орендаря будуть нижче на величину комісії посередників. Крім того, при підготовці та погодженні договору прямої оренди порівняно легко визначити статус приміщень, їх справжнього власника переконатися в юридичній чистоті угоди. У разі, коли інтереси власника представляє компанія-управитель, в орендаря нерідко є можливість скористатися певним набором додаткових послуг та партнерських програм. Для орендодавців — це хороший інструмент залучення лояльних клієнтів, а для орендарів — можливість оптимізувати витрати на оренду офісу.
  • Сервісні послуги. Як вже було зазначено, витрати орендарів визначаються не тільки об'ємом орендної плати, але і витратами на обслуговування, підтримку працездатності та постачання офісу. У разі, якщо підприємство розміщується в окремому приміщенні або переобладнаному з житла офісному об'єкті, необхідність організації збирання, ремонту та обслуговування інженерних мереж і телекомунікацій, постачання витратними матеріалами та багато іншого стає завданням орендаря, яка вимагає часу і коштів. У бізнес-центрах, як правило, такі питання належать до сфери відповідальності експлуатаційних служб і спеціальних підрядних організацій. Крім того, відповідальні компанії, що управляють бізнес-центрів можуть пропонувати орендарям різні партнерські програми або пакети послуг, які забезпечують певну економію коштів при розв'язанні питань офісного побуту.
  • Робоче середовище. І, нарешті, варто згадати аспекти, які придбали вагоме значення в постіндустріальному суспільстві. Це інноваційна робоче середовище, творча атмосфера, яка якнайкраще формується саме в місцях зосередження фахівців. У число сприятливих для утворення свого роду ділового ком'юніті, безсумнівно, входять і бізнес-центри. Обмін знаннями та досвідом, взаємне надання послуг і ухвалили спільне розвиток ділових ідей створює неповторну творчу атмосферу, що позитивним чином позначаються на продуктивності та ефективності роботи підприємств.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 103)

КОМЕНТАРІ