Переваги використання профнастилу в будівництві

Переваги використання профнастилу в будівництві

10.03.21 20:49 0 746

Профільований лист з'явився на ринку будівельних матеріалів порівняно недавно. Однак, тисячі людей вже встигли по достоїнству оцінити його універсальність, практичність та перспективи, які відкриває його застосування в будівництва. Сьогодні профнастил успішно використовується в абсолютно різноманітних цілях, відкриваючи несподівані переваги там, де раніше найкращим варіантом вважалося застосування інших, більш традиційних матеріалів. Завдяки цьому, з кожним днем профлист впевнено витісняє їх, по праву займаючи одне з провідних місць у світі будматеріалів. До речі, придбати його за доступною ціною можна на сайті https://kub.kh.ua/krovelnye-materialy/profnastil/.

Профнастил в сучасному будівництві

Причина настільки стрімкої популяризації профнастилу криється в його конструкції. Якісний металопрокат сам по собі є добротним міцним матеріалом. А профілювання в формі хвилі забезпечує профлисту ще більш високі показники надійності та міцності. При цьому листи профнастилу мають порівняно невелику масу, що дозволяє значно полегшити процес їх монтажу.

Цинковий шар, яким покривається профнастил, надає йому стійкість до іржі та корозії, що обумовлює вражаючу довговічність даного матеріалу: він може успішно служити понад 30-50 років! А різноманітні полімерні покриття, що зберігають цілісність шару оцинкування, забезпечують профнастилу не тільки стійкість до вологи, вогню й агресивних речовин, але також і простоту в догляді, поряд з презентабельним зовнішнім виглядом і широкою палітрою колірних рішень.

Сфера застосування профнастилу

Властивості профлисту такі, що в будівництві його можна використовувати практично скрізь і в будь-яких цілях. Ось лише невеликий список можливих способів застосування профільованого листа:

  • покриття покрівель житлових і промислових будівель;
  • оздоблювальні роботи;
  • виготовлення внутрішніх конструкції (наприклад, міжкімнатні та міжповерхові перекриття);
  • виготовлення зовнішніх конструкції (паркани, ворота і т. д.);
  • будівництво повноцінних малих архітектурних форм (гаражі, кіоски та навіть невеликі магазини й кафе).

Висновки

У сучасному будівельної індустрії профнастил використовується досить широко і нині може з легкістю замінити більшість традиційних будматеріалів, при цьому полегшуючи процес будівництва, знижуючи його вартість.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Попередня новина: Краткий обзор компании ...
Наступна новина: 3 главных причины,по ...

КОМЕНТАРІ