Тернопілля: володимир Труш зустрівся із виконавчим директором ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій»

Тернопілля: володимир Труш зустрівся із виконавчим директором ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій»

11.03.21 08:03 0 354
Голова ОДА Володимир Труш зустрівся із виконавчим директором ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» Сергієм Цівкачем. Під час якої обговорили подальшу співпрацю.

«Найбільшу частку прямих іноземних інвестицій в Тернопільській області зосереджено: на підприємствах сільського, лісового та рибного господарств, промисловості, транспорту, складського господарства, поштової та кур'єрської діяльності. Серед основних наших інвесторів такі країни як Польща, Данія, Німеччина, Швейцарія. Область готова надалі розвиватися та створювати нові проєкти. Ми уже обговорили можливість подальшої співпраці з інвесторами Туреччини та Китаю», - каже Володимир Труш.

Обсяг залучених з початку інвестування прямих іноземних інвестицій в економіку області згідно з даними Національного Банку України становив 42,8 млн дол. США та в розрахунку на одну особу склав 41,6 дол. США.

«В області є дуже хороші приклади вдалих інвестицій, такі як: Schr?der, МОСТ. Зокрема весь Відень буде освітлюватися ліхтарями, які вироблені у Тернопіль. Це ще раз доводить те, що іноземних інвесторів варто і необхідно залучувати», - розповідає Сергій Цівкач.

Додамо, що із моменту створення офісу як консультативно-дорадчого органу, підзвітному Прем'єр-міністру України, UkraineInvest трансформувався у повноцінну державну установу, яка надає інвесторам комплексну підтримку, яка включає надійну та актуальну інформацію, консультації щодо ведення бізнесу в Україні, виокремлення оптимальних інвестиційних можливостей, сприяння комунікації інвесторів з урядовими агенціями усіх рівнів, а також допомогу у вирішенні системних проблем, з якими інвестори можуть зіткнутися.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Укрзалізниця» виконає ...
Наступна новина: Російську вакцину можуть ...

КОМЕНТАРІ