На Рівненщині судитимуть наркоторговця-рецидивіста

На Рівненщині судитимуть наркоторговця-рецидивіста

11.03.21 08:06 0 358
Прокурорами Млинівського відділу Дубенської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт відносно 36-річного уродженця колишнього Острозького району, який обвинувачується у незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу особою, яка раніше вже вчинила злочин у сфері обігу наркотичних засобів (ч.2 ст.307 КК України).

Так, в ході досудового розслідування встановлено, що вказаний чоловік, який раніше неодноразово притягався і відбував покарання за умисне вбивство та злочини у сфері незаконного обігу наркотиків, на шлях виправлення не став і вчинив новий, умисний тяжкий злочин.

Зокрема, встановлено, що влітку минулого року чоловік «заготував» канабіс в одному з населених пунктів колишнього Острозького району, а восени, через поштове відправлення, за допомогою іншої людини, яка через необізнаність не усвідомлювала суспільної небезпеки своїх дій, незаконно збував канабіс. Загалом обвинувачений за грошові кошти переслав понад 73 грами наркотиків. Незаконну діяльність чоловіка правоохоронці припинили у грудні минулого року.

Подальшу долю обвинуваченого вирішить Млинівський районний суд.

Згідно з Кримінальним кодексом України чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В НБУ повідомили про ...

КОМЕНТАРІ