Як вибрати японський мотоцикл б / у?

Як вибрати японський мотоцикл б / у?

11.03.21 14:20 0 834

З першого разу замовити мотоцикл, який буде влаштовувати в усьому — непросте завдання. Спробуємо допомогти впоратися з цим завданням. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину Dvako, якому безпосередньо можна придбати японський мотоцикл в Україні.

Секрети вибору японського б /у мотоцикла

Перш за все потрібно визначитися, в яких умовах буде використовуватися мотоцикл. Це визначить найбільш підходящу різновид. Класифікація мотоциклів ширше, ніж та, яка буде наводиться нижче. Ми розглянемо тільки ті категорії, серед яких доцільно робити вибір в залежності від передбачуваного призначення.

Міська їзда: класика

Ідеальний варіант для міських поїздок — мотоцикли типу класика і неокласика. Цей різновид найбільш поширений в продажу і має відносно низьку вартість.

Неокласика — це мотоцикли з тим же класичним пристроєм, але з осучасненим дизайном. Функціонально між цими двома підвидами немає принципової різниці.

Тривалі подорожі: турер

Для любителів подорожувати на мотоциклі з міста в місто підійде модель типу турер. Цей різновид відрізняється містким кофром, в якому можна тримати необхідні в поїздці речі, і зручним сидінням, в якому зручно сидіти тривалий час.

Швидкісна їзда: спортбайк

Спортивні мотоцикли відрізняє кілька ключових ознак:

  • низька посадка водія;
  • висока максимальна швидкість;
  • короткі передачі.

Це ідеальний варіант для тих, хто хоче «поганяти на мотоциклі». Для тривалих поїздок не дуже зручний через специфічну посадки з опорою на руки, від якої втомлюєшся вже через годину їзди (а то й раніше).

Мотопохід: ендуро

Мотоцикли типу ендуро дозволяють звернути з дороги в ліс або гори, не побоюючись за стан «залізного коня». Це особливо цінно, враховуючи, що в Україні майже вся дорожня система створює умови, які підходять скоріше позашляховикам, ніж звичайному транспорту. Ендуро ідеально підходять для формату мотопохід і їзди по бездоріжжю.

Вибір кількості кубів

Наступний крок — визначитися з необхідною кількістю кубів. Спиратися слід на наступні критерії:

  1. Золоте правило мотоцикліста — бери той мотоцикл, який зможеш підняти. Вага безпосередньо пов'язана з кубатурою. Наприклад, для обслуговування 120-130 кг потрібен двигун на 250 кубів, для 160-180 кг - 400-600 кубів, для 200-210 - 750 кубів і т. д.
  2. Кількість кубів безпосередньо впливає на вартість мотоцикла, тому одним з визначальних чинників є бюджет.
  3. Для управління найпотужнішою моделлю потрібно більше досвіду. Тому новачки беруть мотоцикли з двигуном на 250 кубів. Для тих, хто впевнений у своїх силах, можна взяти «на виріст».
  4. Якщо у вас до цього був досвід їзди тільки на російських мотоциклах, то при розрахунку потрібної кубатури майте на увазі, що ті ж куби «японця» будуть могутнішими.

Живе ознайомлення

Вибираючи мотоцикл з фотографій в інтернеті, мотожурналу або каталогу можна сформувати неправильне уявлення про те, як насправді виглядає модель, що вас цікавить. Тому обов'язково знайдіть можливість подивитися на неї своїми очима. Для цього можна сходити в автосалон. Тільки будьте готові до того, що випробувати мотоцикл вам не дадуть.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 114)
Попередня новина: У США розпочали відбір ...
Наступна новина: Європейський банківський ...

КОМЕНТАРІ