Що таке алюмінієві композитні панелі?

Що таке алюмінієві композитні панелі?

11.03.21 15:20 4 687

В основі конструкції алюмінієвих композитних панелей лежить сендвіч, бутерброд з 2-х листів алюмінію, між листами якого розташовується шар композиційного полімерного матеріалу (компаунда). Листи алюмінію покриття фарбою або іншим декоративним покриттям. Для захисту панелей при транспортуванні й в момент обробки матеріалу готові панелі захищаються з лицьової або з обох сторін поліетиленовою плівкою, яка повинна бути вилучена до застосування алюмінієвих композитних панелей.

Товщина панелей залежить від товщини як самих алюмінієвих листів, так і від товщини середнього шару (компаунда) і може варіюватися від 3 до 6 мм. Алюмінієвий композитний матеріал дуже легкий — в залежності від товщини панелі, квадратний метр важить від 3 до 8 кг. Далі, ми розглянемо основні переваги даного матеріалу. Ну а розповість нам про це співробітник компанії Alutal, яка є ексклюзивним дистриб'ютором алюмінієвих композитних панелей в Україні.

Переваги алюмінієвих композитних панелей:

  • Пластичність — панелі можна згинати по радіусу, гнути під прямим кутом, деформувати у двох площинах.
  • Легкість обробки та монтажу — панелі легко пиляються, ріжуться, звіряються.
  • Довговічність досягається завдяки алюмінію та захисному лакофарбовому покриттю.
  • Невелика вага означає, що алюмінієві композитні панелі застосовні для виготовлення об'ємних і масштабних рекламних конструкцій, що не роблять позамежних навантажень на опорні конструкції.
  • Широкий вибір кольорів і фактур дозволяє реалізувати будь-які рекламні проекти.
  • Стійкість до різких поривів повітря та агресивного впливу навколишнього середовища.
  • Співвідношення жорсткості та ваги, яке вкрай вигідно відрізняє його від листового алюмінію, сталі, всіляких листових пластиків.
  • Захисне лакофарбове покриття на основі полівініліденфториду (ПВДФ) дозволяє отримувати стійку до атмосферних впливів матову поверхню з високим ступенем глянцю, а покриття на поліефірній основі (ПЕ) володіє більш низькими експлуатаційними властивостями в порівнянні з ПВДФ, але дозволяють здешевити підсумкову вартість алюмінієвих композитних панелей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 121)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
artem4a - 11.03.21

І правда креатив ... супер!

аватар країна
Rymshin - 11.03.21

пізнавальна тема

аватар країна
negodyau - 11.03.21

Нормусь

аватар країна
JarvisMe - 11.03.21

познавательная тема