Юридичний супровід бізнесу: основні переваги

Юридичний супровід бізнесу: основні переваги

11.03.21 15:34 8 855

Задумайтесь, коли потрібні яскраві буклети для акції, ви не поспішайте наймати в штат копірайтера і дизайнера. І не купуєте друкарське обладнання. Ви звертаєтеся в рекламну фірму, а потім в друкарню. Також і з юридичними послугами: не обов'язково брати співробітника на роботу. Якщо час і гроші вам дорожче уявної впевненості, що фахівець завжди поруч, прочитайте нашу статтю. І дізнаєтеся, чому юрист сторонньої організації насправді краще штатного. На це є 3 причини. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник юридичної компанії «JUSTICE»: https://www.justice.dp.ua/, яка безпосередньо займається захистом бізнесу та юридичним супроводом підприємств в Дніпрі.

3 переваги юридичного супроводу бізнесу:

  • Здається, що зайти в сусідній кабінет і доручити справу найманому працівникові простіше? Ви помиляєтесь. Адже юридичний супровід бізнесу — це не послуги особистого менеджера-правознавця. На вас буде працювати організація професіоналів. Виходить, якщо подзвонити у фірму з терміновим питанням, аутсорсери впораються швидше. Складну проблему співробітники обговорять колективом, при необхідності залучать вузького фахівця та точно обженуть штатного юриста, який працює наодинці.
  • Ще аутсорсер ближче до ідеалу ефективного співробітника. Адже робота в команді передбачає велику продуктивність, гарантує кращий результат і мінімізує ризик помилок.
  • Доступність. Юридичне обслуговування не вимагає сплати податків і відпускних. У фахівців вже є необхідна техніка та комплектуючі, ПЗ. Все, що ви витратили б на працівника в штаті, піде на інші потреби компанії. Економія складе до 40 %, оскільки зарплата співробітника фірми вище витрат послуг сторонньої організації. Штрафи за помилки в договорі та несвоєчасну здачу звітності теж оплачує фірма-аутсорсер. Виходить, у фінансовому сенсі ви виграєте з усіх боків і захищені від будь-яких ризиків. Якщо у вас збільшиться обсяг роботи, абонентська плата аутсорсеру залишиться фіксованою. А ось у штат би вам довелося наймати ще співробітника і витрачати на нього у 2 рази більше.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Попередня новина: Що таке алюмінієві ...
Наступна новина: Тимчасові паркани та ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
vorioss - 11.03.21

Было интересно почитать!!!

аватар країна
JeesusChrist - 11.03.21

Большое спасибо. Очень полезная информация

аватар країна
rampme - 11.03.21

Мені все сподобалося

аватар країна
maxnemoy - 11.03.21

Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?

аватар країна
tesarat - 11.03.21

автору спасибі за пост !!

аватар країна
Darksidepunk - 11.03.21

чего тока не придумают...

аватар країна
Topstrelok - 11.03.21

лучше и не скажешь

аватар країна
KatyaWPR - 11.03.21

підкупила щирість статті