Тимчасові паркани та огорожі: що потрібно знати?

Тимчасові паркани та огорожі: що потрібно знати?

11.03.21 16:26 6 654

Тимчасові огорожі являють собою конструкції огорожі, встановлені по периметру якоїсь ділянки. Завдання такого споруди — це визначення меж території та створення перешкоди для вільного пересування на місцевості. Тимчасовий паркан — конструкція без фундаменту, в якій на стовпи кріпиться полотно, наприклад, з сітки-рабиці. Приклад такого паркана ви можете подивитися тут.

Коли потрібен тимчасовий паркан?

Тимчасовий паркан потрібен в тих випадках, коли будівництво стаціонарного огородження є недоцільним. Такий варіант часто використовують на територіях будівництва, де огорожу періодично переміщують, звільнивши дорогу важкого спецтранспорту. Спорудити тимчасове огородження будівельних майданчиків можна своїми руками та за короткий проміжок часу.

Зробити тимчасовий паркан можна і в тому випадку, якщо в конкретний момент часу немає фінансової можливості побудувати стаціонарну огорожу. Побудована своїми руками конструкція дасть перепочинок на кілька років, дозволивши зібрати гроші на зведення красивої масивної споруди в тон дизайну будинку і надвірних будівель. У будь-якому випадку така огорожа сховає ділянку від сторонніх очей та стане перешкодою для непроханих гостей і бродячих тварин.

Тимчасові стіни навколо ділянки гарантують забезпечення будмайданчика безпекою відповідно до стандартних будівельними правилами. Крім того, такі огорожі захищають навколишнє середовище від попадання будівельного сміття, наприклад, під час сильного вітру.

Переваги мобільного паркану з сітки-рабиці

Найчастіше тимчасові огорожі роблять з сітки рабиці. Вона відрізняється доступністю, з нею легко працювати, і при необхідності вона забезпечить ділянку парканом на кілька років. Секції таких споруд нескладно зібрати та розібрати, що важливо для нормальної роботи на території будмайданчика.

Переваги тимчасових огорож:

  • порівняно невисока вартість;
  • установка можлива своїми руками;
  • не вимагають наявності фундаменту;
  • швидко зводяться;
  • не потребують попереднього вирівнювання поверхні землі;
  • мобільність;
  • можливість зміщення конструкції при необхідності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
PavelNN - 11.03.21

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.

аватар країна
CassetteFROM80s - 11.03.21

О чем глаголят все эти люди в комментах?

аватар країна
robez1 - 11.03.21

клас!

аватар країна
MIGHTYMM - 11.03.21

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
Balthazar1603 - 11.03.21

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
I_fuck_you_l - 11.03.21

Добавлю эту статью в закладки.