Руслан Сенічкін підкорив соціальну мережу ТікТок: публікує рецепти та кумедні моменти знімального процесу

Руслан Сенічкін підкорив соціальну мережу ТікТок: публікує рецепти та кумедні моменти знімального процесу

11.03.21 17:04 5 858

Віднедавна у соціальній мережі ТікТок ведучий Сніданку з 1+1 та телекулінар Руслан Сенічкін публікує рецепти, кумедні моменти зі зйомок та підтримує світові тренди. Шукайте та підписуйтесь на телезірку за ніком: @panda_senichkin

Ведучий Сніданку 1+1 Руслан Сенічкін зареєструвався у соціальній мережі ТікТок та вже зібрав понад 90 тисяч переглядів на відео з риболовлі, де співведуча Людмила Барбір “випадково” штовхнула його у воду (https://vm.tiktok.com/ZMehkAntq/). Він щойно зареєструвався, а за оновленнями сторінки вже постійно стежать понад 800 підписників. Назву свого акаунту Руслан обрав не випадково, панда улюблена тварина ведучого схожість з якою неодноразово зауважили фани та друзі.

Кольорові панкейки, брускети з салямі та бургер-омлет, фета запечена з медом - як приготувати цю смакоту на власній кухні Руслан показує у коротких динамічних відео. А між ними викладає кумедні моменти з кухні і збирає схвальні коментарі підписників: “Знайшла.Підписалась.Улюблений ведучий”, “Рада вас тут бачити”, “Вчуся на кухаря-кондитера і мені ваші поради дуже корисні”. (https://vm.tiktok.com/ZMehkrwFo/)

Своїм підписникам у ТікТок Сенічкін розкриває і таємниці знімального процесу та залаштунки зйомок власної кулінарної рубрики. Понад 53 тисячі переглядів зібрало відео, де телекулінар показав, як досягли ідеального кадру просіювання борошна. За кадром Руслану довелося залізти на стіл, тоді як в телеефірі глядачі бачили ідеальну картинку з борошном. (https://vm.tiktok.com/ZMehkBvRJ/)

І куди ж без співів і танців. Кумедні танцювальні рухи у найгарячіших трендах ТікТок. Руслан, який брав участь у шоу Танці з зірками на 1+1 і підкорив найголовніший паркет країни - не залишився осторонь актуальної тенденції і щотижня викладає свою інтерпретацію модних танців. Поділився з підписниками і піснею Френка Сінатри, яку ліпсив під час челенджу шоу Ліпсінк Батл.  

Руслан Сенічкін зізнається, що почати користуватися соціальними мережами йому було непросто: “Я не хотів бути користувачем Фейсбуку в 2012 році, але змусила робота. Я не хотів бути в Інстаграмі, але зрозумів, що час диктує своє - і я з’явився у Інстаграмі. Не прагнув бути в ТікТоці, але став тіктокером”.

Зараз телезірка разом з командою опановує світ нової соціальної мережі. “Для ТікТоку треба викладатися на повну, майструвати відоси (саме майструвати), вигадувати, бути креативним. Попри те, що там існують певні стандарти - хочеться вигадувати щось нове, унікальне, незвичне, фанове і головне - пізнавальне, корисне”, - розповів Руслан Сенічкін.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Тимчасові паркани та ...
Наступна новина: Переваги покупки чохла для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Repuls3r - 11.03.21

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
kostyan97 - 11.03.21

хорошая идея.

аватар країна
ThomasS8 - 11.03.21

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
Staspidoras - 11.03.21

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
Sergacheva - 11.03.21

статья неплохая но название как-то не очень