У Тернополі відзначили 5 річницю створення патрульної поліції

У Тернополі відзначили 5 річницю створення патрульної поліції

13.03.21 09:39 0 421
Відзначають 5 річницю створення управління патрульної поліції в Тернопільській області. З нагоди ювілею голова облдержадміністрації Володимир Труш привітав правоохоронців.

«Важко жити в час реформ. Змінювалося і змінюється багато, але ви довели, що реформа патрульної поліції вдалася. Рівно п'ять років тому ви вперше вийшли на патрулювання. Ви цілодобове несете службу, першими реагуєте на виклик, надаєте допомогу потерплім до приїзду швидкої. Ви універсальні «солдати», які завжди готові прийти на допомогу людям. Так, носити погони не просте завдання. Але ваша робота є неоціненною», - зазначає голова ОДА Володимир Труш.

Голова обласної державної адміністрації подякував правоохоронцям за службу та побажав не забувати про сім'ю та відпочинок. Також, з нагоди 5-ої річниці патрульної поліції, очільник області вручив правоохоронців грамоти та медалі.

Додамо, що 12 березня 2016 року, 209 найкращих хлопців та дівчат на Театральному майдані у Тернополі склали присягу на вірність українському народові та вперше вийшли на патрулювання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ