Інжиніринг: що потрібно знати?

Інжиніринг: що потрібно знати?

13.03.21 18:01 3 515

Інжиніринг є обов'язковою частиною технологічного оснащення будь-якого підприємства. Створення нових або модернізація реальних виробництв неможливі без попереднього проектування, проведення всіх необхідних розрахунків і підбору обладнання, що дозволяє максимально швидко окупити вкладені на розширення бізнесу кошти.

«Євроклімат-сервіс» - професійний інжиніринг в Україні

Компанія «Євроклімат-сервіс» здійснює повний комплекс інжинірингових послуг, в рамках оснащення підприємств фармацевтичної, медичної, освітньої, хімічної, харчової та інших галузей. Детальніше про послуги компанії можна прочитати тут. В спектр її послуг входить:

  • Планування виробничого процесу. Даний етап є обов'язковим при створенні грамотно облаштованого технологічного простору. Команда досвідчених співробітників нашого підприємства з багаторічним досвідом роботи у сфері інжинірингу допоможе оптимально розташувати обладнання у виробничих приміщеннях відповідно до вимог GMP, GPP, HACCP та інших галузевих стандартів. Застосовуючи передові технології, вони об'єднують всі технологічні лінії в єдину зручно розташовану систему, що дозволяє адаптувати всі процеси під максимально ефективне досягнення кінцевих цілей підприємства.
  • Проектування і розробка устаткування. Інженерний департамент компанії «Євроклімат-сервіс» проводить всі необхідні проектні роботи на підставі попереднього аналізу діяльності замовника. Кожна реалізована ними установка — це унікальний проект, адже будь-яке виробництво має свої особливості, які неодмінно повинні бути відображені в його оснащенні. Асортимент устаткування, що випускається включає установки, призначені для реалізації широкого спектра технологічних процесів: мийні установки, фільтраційні пристрої, установки для розливу і дозування продукту, укупорочні машини, апарати для нанесення етикеток, багатофункціональні моноблоки та лінії розливу.
  • Підготовка підприємства до запуску виробництва. За роки роботи компанії «Євроклімат-сервіс» вдалося вивчити специфіку організації процесів на тисячах виробничих комплексів, що дозволяє нам максимально в короткі терміни здійснювати введення в експлуатацію технологічної лінії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Попередня новина: Переваги професійної ...
Наступна новина: Автомобільний держатель для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
M1KV420 - 13.03.21

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
Pertosyan - 13.03.21

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
thepoxa - 13.03.21

ништяг, все правильно написано. Молодец!