Доставка їжі додому: що потрібно знати?

Доставка їжі додому: що потрібно знати?

13.03.21 18:25 6 514

Доставка їжі з магазину додому стала досить поширеним явищем як на Заході, так і країнах СНД. До речі, в Києві її можна замовити на сайті https://mafia.ua/kiev. Особливо дана послуга припала до душі діловим людям, час яких коштує дуже дорого, і його, як водиться, постійно не вистачає, тим більше на те, щоб бігати по магазинах. Також не залишилися осторонь офісні працівники, вимушені обідати на своїх робочих місцях, так би мовити, «не відходячи від каси».

Переваги доставки їжі додому:

  • Перш за все, доставка продуктів дозволяє істотно економити час. Не потрібно ходити по магазинах і шукати все необхідне. Для тих, хто зайнятий на роботі майже цілодобово, вважають за краще купувати продукти в інтернеті, не витрачаючи ні хвилини на поїздки по великих супермаркетах, які часто розташовуються на околиці міста.
  • З доставкою продуктів можна не переживати, що друзі можуть несподівано «заглянути на вогник». Зараз в будь-якому місті існує доставка їжі цілодобово. Повернувшись пізно з вечірки та виявивши порожній холодильник, можна без зайвих складнощів замовити готові страви з ресторану, наприклад.
  • Здебільшого компанії, які здійснюють доставку продуктів і готових страв додому, вважають за краще не ризикувати своєю репутацією і дотримуватися всіх норм, підтримуючи високий рівень послуг, що надаються. У зв'язку з цим, що доставляються продукти не тільки мають відмінну якість, а й вчасно доставляються.

Недоліки служб доставки продуктів:

  • Часто маршрут кур'єра при доставці продуктів обмежується під'їздом будинку. Щоб отримати замовлення безпосередньо у квартиру, доведеться доплатити за кожен поверх, пройдений кур'єром.
  • Порушення термінів доставки. Недобросовісні компанії можуть змусити клієнта очікувати свого замовлення досить довго. Таке, в основному, відбувається в дрібних конторах, які не затримуються на ринку послуг.
  • Неакуратність кур'єра або пакувальника може привести до того, що замість якісних продуктів клієнт отримає роздавлені овочі або пакет з молоком, який протік. Перераховані та інші порушення допускаються, в основному, недобросовісними співробітниками компаній, що займаються доставкою продуктів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Наступна новина: Преимущества наличия ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kroitors - 13.03.21

цікаво. тільки назва якесь несерйозне.

аватар країна
Emperor_ali - 13.03.21

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
aqualangus056 - 13.03.21

Мені нарвится стиль викладу

аватар країна
Ex3maL - 13.03.21

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)

аватар країна
Kosteley - 13.03.21

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
junkler - 13.03.21

ну, нічо так ... в загальному.