iPhone 11 Pro: оцінки оглядачів

iPhone 11 Pro: оцінки оглядачів

14.03.21 16:56 13 693

Вже пройшло багато часу з моменту презентації флагманського смартфона Apple, та багато людей відкладають знайомство з ним і думають, що краще для них буде купить Apple iPhone 11 Pro. Далі, ми розглянемо оцінки авторитетних оглядачів, і ви зрозумієте, що ці люди праві.

Відгуки оглядачів про iPhone 11 Pro:

  • Головний редактор The Verge Нілай Патель залишився під враженням від камери iPhone 11 Pro. За його словами, якість фотографій на смартфон перевершує всі Android-флагмани. Однак, він підкреслив, що в умовах низької освітленості та деяких інших сценаріях, наприклад, при зйомці портретних фото з сильною штучним підсвічуванням, якість знімків погіршився. Є до чого прагнути.
  • Журналісти видання WIRED виявилися менш вражені камерою. Оглядачі заявили, що в iPhone 11 Pro Max (вони тестували 6,5-дюймовий смартфон) дійсно покращилася загальна якість зйомки, зокрема, деталізація, але погіршилася якість кольору. Також вони були здивовані тому, що Apple видалила з iPhone 11 Pro настройку, яка дозволяла зберігати звичайну версію знімка разом із зображенням з HDR-обробкою. Нічний режим зйомки смартфона сподобався журналістам сильніше, ніж в інших смартфонах. Він включається автоматично, як тільки пристрій визначає нестача освітленості. На інших смартфонах нічний режим доводиться включати вручну. Крім цього, у WIRED високо оцінили збільшений час автономної роботи iPhone 11 Pro. Для розрядки смартфона з 94 до 57 % було потрібно близько 23 годин.
  • Ресурс TechCrunch заявив про те, що функція підвищення HDR в iPhone 11 Pro створює зображення з набагато кращим балансом контрастності та кольору в порівнянні з «плоскими» фотографіями на iPhone XS.
  • Найсильніше оглядача Метью Панзаріно вразив нічний режим. За його словами, він робить смартфон безальтернативно кращим для зйомки увечері та вночі.
  • Оглядачі The New York Times заявили, що знімки на iPhone 11 Pro при слабкому освітленні виходять куди яскравіше та природніше без спалаху, ніж з нею.

У всіх оглядах підкреслюється, що нічний режим смартфона робить зображення світлим природним чином. Знімок не стає синтетичним і не розчаровує кількістю шумів.

Не всі журналісти змогли оцінити поліпшену функцію розпізнавання обличчя Face ID. У TechCrunch і деяких інших виданнях заявили, що досвід використання Face ID не відрізняється в порівнянні з iPhone XS. А ось експерти USA Today помітили, що Face ID став працювати швидше та визначати обличчя власника під різноманітними кутами.

Висновки

iPhone 11 Pro був високо оцінений оглядачами провідних видань. Однак, багато з них відзначили, що і торішні смартфони залишаються відмінним вибором. І всі зійшлися у думці, що звичайний цикл оновлення iPhone повинен сповільнитися ще сильніше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 115)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
holly_cholly - 14.03.21

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
monk88 - 14.03.21

Я звичайно, мало, що тямлю в даній темі, але постараюся осилити.

аватар країна
gogi27 - 14.03.21

Действительно интересная тема.

аватар країна
HeavyScience - 14.03.21

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
nikitaa_nk - 14.03.21

просто афигенно!!!!))

аватар країна
misha777pvl - 14.03.21

Коротше, справа до ночі. Після статті реально розморило ... Пішов спати.

аватар країна
ComeVeV - 14.03.21

Завжди приємно читати розумних людей

аватар країна
DirtBandido - 14.03.21

Спасибо за Ваш труд!!

аватар країна
AngeelF - 14.03.21

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
pedovka - 14.03.21

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
Emperor_ali - 14.03.21

Шикарно, додаю в закладки

аватар країна
Иванова А.П. - 14.03.21

краще і не скажеш

аватар країна
Smoking_Jesus - 14.03.21

смени название домена