Як і де купити недорогі цигарки в Україні?

Як і де купити недорогі цигарки в Україні?

15.03.21 08:36 0 998

Для великої кількості населення куріння перетворилося в звичку від якої складно відмовитися. Людям подобається в перервах між роботою відволіктися від справ і насолодитися ароматом і смаком улюбленого сорту тютюну. Кожен курець віддає перевагу сигаретам тієї чи іншої марки виходячи з якості, смаку і ціни. А ціна на тютюнову продукцію постійно зростає, і щоб не відмовлятися від улюбленого сорту доводиться шукати варіанти більш дешевої покупки. І вихід є — це оптова закупівля в інтернет-магазині.

Чому вигідно купувати в інтернеті?

У сучасному світі при стрімкому розвитку технологій багато людей все частіше віддають перевагу покупкам в інтернет-магазинах. І тютюнову продукцію розвиток не обійшло стороною, багато компаній стали поширювати свою продукцію в мережі. А головною перевагою таких закупівель можна віднести:

  • величезний вибір товару;
  • всі тютюнові вироби сертифіковані;
  • тільки вища якість тютюну;
  • зручне оформлення і доставка замовлення;
  • постійні завезення нової продукції;
  • низькі ціни.

На сьогодні одним з найбільш популярних і вигідних сайтів в Україні можна виділити «Сигарети Львів». Тут можна придбати за оптовими цінами сигарети Jin Ling, Marvel, Compliment і інші відомі марки.

Асортимент тютюнових виробів

Інтернет-магазин пропонує широкий вибір сигарет від всесвітньо відомих брендів. Тут можна придбати тютюнову продукцію будь-якої цінової категорії, виготовлену тільки з якісної сировини. До найбільш популярних відносяться:

  • Focus. Підходять для тих, хто віддає перевагу міцним сорти. Мають насичений смак і приємний тютюновий аромат.
  • Compliment. Відноситься до недорогих сигарет. При виготовленні використовується якісний тютюн хороших сортів, пачка виконана в мінімалістичному дизайні. Великий асортимент продукції дозволяє підібрати щось для себе як чоловікам, так і жінкам.
  • Marvel. Має великий вибір сигарет бюджетного сегмента. Випускаються різної міцності зі звичайним фільтром і капсульної.
  • Lifa. Більше підходить жіночої аудиторії. Головна їхня відмінність це легкість, приємний смак і красивий дизайн упаковки.
  • Jin Ling. Також відноситься до недорогих сигарет, але з якісним тютюном. Пропонує великий вибір товару різної міцності. Це тільки мала частина продукції, яка представлена ??на сайті. До того ж магазин стежить за виходом новинок і постійно поповнює асортимент новим товаром.

Класифікація сигарет по міцності тютюну

Вартість сигарет при покупці оптом також залежить і від фортеці тютюну, хоча цей вплив невелика і складає всього пару доларів за блок. Більшість брендів випускають тютюнову продукцію в декількох варіантах фортеці, щоб догодити і завзятим курцям і тільки прибулим в клуб. Найбільш часто можна зустріти варіанти поділу за змістом нікотину, наприклад:

  1. екстра легкі (сірі або білі упаковки) - менше 0.6 мг;
  2. легкі (також білі, частіше сірі) - від 0.6 до 1 мг;
  3. середні (зазвичай фасуються в сині пачки) - від 1 до 1.5 мг;
  4. міцні (червона або чорна пачка) - 1.5 мг і більше.

Це найбільш популярна класифікація, колір упаковки залежить від виробника. Кількісний вміст шкідливих речовин, таких як смоли і нікотин, вказується на кожній пачці.

Як вигідно замовити сигарети оптом?

Сигарети марки Jin Ling ціна на які найбільш вигідна можна також придбати в ІМ «Сигарети Львів». Тут Ви знайдете широкий асортимент тютюнових виробів від відомих виробників. Весь товар сертифікований і має найвищу якість. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном +38 (066) 023 02 56 або +38 (063) 438 96 84, ввічливі менеджери допоможуть оформити замовлення і вибрати зручну доставку. Також у магазина є свій телеграм-канал, де можна відстежувати нові надходження, оформляти замовлення і отримати цілодобову консультацію. Знаходиться за посиланням t.me/SygaretyLvov.

Доставка доступна по всіх областях України Новою Поштою або через Делівері. Якщо Ви встигнете оформити замовлення до 12.00 посилка відправляється в той же день. Відвантаження товару відбувається щодня. Мінімальне замовлення 1 ящик (50 блоків). Оплатити товар можна за безготівковим розрахунком - переклад на банківську карту, або готівкою при отриманні посилки післяплатою.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)
Попередня новина: Организация поминок в кафе
Наступна новина: Німеччина: партія Меркель ...

КОМЕНТАРІ