Імміграція в Канаду: що потрібно знати?

Імміграція в Канаду: що потрібно знати?

03.08.21 08:29 6 824

Мотивів переїхати в Канаду з України може бути дуже багато — вас не влаштовує економічна ситуація, ви хороший фахівець, але не можете знайти гідну роботу, можливо, у вас в Канаді живуть родичі, які готові прийняти вас до себе. Отримати статут громадянина Канади складно, але можна, при цьому набагато реальніше, ніж в Америці чи Європі. Нумо розберімося що для цього потрібно. Ну а розповість нам про це співробітник компанії "Канадський Консультаційний Центр": https://canadacc.com.ua/, яка безпосередньо надає повний комплекс послуг по імміграції в Канаду.

Переваги імміграції в Канаду:

  • Канада є однією з небагатьох розвинених країн, де дуже просто отримати посвідку на проживання. Навіть в разі, якщо в цій країні не живуть ваші близькі родичі. Наприклад, якщо ви відмінний фахівець у своїй сфері, якщо вас «утискають» з політичних причин, якщо ви є хорошим бізнесменом і можете інвестувати в канадську економіку. За статистичними даними, щороку переїзд до Канади здійснюють понад 250 тисяч осіб з усієї земної кулі.
  • Імміграція в Канаду з України також дуже популярна за рахунок того, що ви зможете отримати канадське громадянство через 4 роки після переїзду в Канаду. Наприклад, щоб отримати американське громадянство, треба прожити та пропрацювати в Америці понад 5 років, в інших економічно розвинених країнах цей термін становить від 7 і більше років.
  • Третя перевага в тому, що, навіть якщо ви вирішите жити та працювати в цій країні завжди в будь-який момент зможете повернутися на батьківщину, для чого вам не буде потрібно віза. Скільки б років ви не прожили в Україні, ви зможете знову повернутися назад в Канаду, маючи канадський паспорт.
  • Четверта важлива перевага життя в Канаді в тому, що ця країна славиться відмінною системою соціального забезпечення. Всі канадці, які живуть в країні легально, мають безкоштовну медицину, діти — безкоштовну освіту. Крім того, в Канаді відмінні пенсії та пільги пенсіонерам та непрацездатним. Також, якщо ви тимчасово виявилися без засобів до існування, то отримаєте хорошу державну підтримку. Ну і, звичайно, потрібно сказати про те, що Канада вважається однією з найбільш економічно розвинених країн у світі, за багатьма показниками перевищуючи Америку та європейські країни.
  • Міграція в Канаду так популярна ще й тим, що ця країна характеризується низьким рівнем злочинності. Перш за все, це пов'язано із загальним рівнем культури людей та ефективною роботою поліції, яка відмінно справляється зі своїми обов'язками.

Висновки

Якщо ви все ще задається питанням, чи варто іммігрувати в Канаду, відповідь очевидна — так! Ця країна одна з небагатьох, де раді емігрантам.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 113)
Попередня новина: Відзначення 30-річчя ...
Наступна новина: Вітренко вважає,що Росії ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
HelloDenis - 15.03.21

Да, довольно интересная статья.

аватар країна
VanyaXaker - 15.03.21

Завжди приємно читати розумних людей

аватар країна
solomoncolimb - 15.03.21

соглашусь с автором

аватар країна
bizhard - 15.03.21

Корисного багато знайшла для себе

аватар країна
nkt_sti - 15.03.21

Спасибо огромное!

аватар країна
Argonavtus - 15.03.21

вот это позитив) просто класс)