iPhone 12 mini: основні проблеми

iPhone 12 mini: основні проблеми

16.03.21 15:45 8 1594

Новий iPhone 12 mini від Apple завоював своїх фанатів за дійсно потужний процесор, відмінну ширококутну камеру та протиударне покриття "Ceramic Shield" на дисплеї! Особливістю iPhone 12 mini вважається його компактність, в порівнянні з іншими моделями дванадцятого покоління. Незалежно від того, що модель випущена недавно і безперечно надійна, користувачі вже зверталися у сервісні центри, щоб провести ремонт iPhone 12 mini. Нумо розгляньмо основні проблеми даного гаджета.

Найбільш часті поломки та проблеми iPhone 12 mini

Як і з іншими смартфонами Apple, найчастіше поява проблем з iPhone 12 mini тісно пов'язана з недбайливим використанням:

  • Екран. На ньому проявляються як перешкоди зображення — смуги, плями, недостатня яскравість, або повна відсутність картинки, так і тріщини після падіння.
  • Тачскрін. Неприродна реакція на натискання або відсутність реакції. Синдром фантомного натискання (коли сенсор "живе своїм життям").
  • Динаміки. Повна відсутність звуку. Шуми, деренчання, "плоский" звук під час відтворення музики. Перешкоди при розмові.
  • Батарея. Неполадки з зарядкою і часом автономної роботи. Низька яскравість екрану. Погане з'єднання з бездротовими мережами. Низька швидкість системи.
  • Попадання вологи. Поступова відмова різних функцій телефону. Перегрів пристрою, короткі замикання, запах горілого пластику (Важливо: якщо Ви намочили смартфон — рахунок йде на години. Вимкніть девайс і терміново зверніться в сервісний центр).
  • Корпус. Потертості та подряпини погіршують естетичний вигляд. Вм'ятини та відколи після ударів. Викривлення, що заважають ремонту дисплейного модуля.
  • Камера. Спотворення або відсутність зображення при відео- і фотозйомці. Камера не наближає або неможливо сфокусуватись. Не працює спалах.

Потрібно розуміти, що не всі неполадки можна побачити "на око". Для виявлення деяких, перед заміною і ремонтом потрібно проводити професійну діагностику.

Діагностика iPhone 12 mini

Це обов'язкова процедура навіть при нескладній заміні деталей, яка допомагає майстру підтвердити діагноз і провести ремонт грамотно. Під час неї майстер оцінює стан зовнішніх елементів, таких як екран, камера і порти. Потім, якщо це можливо, телефон тестується у включеному режимі (сенсор, звук і т. п.). У разі, якщо причина несправності глибше, майстер розбирає пристрій в майстерні для додаткових тестів.

Ремонт iPhone 12 mini

Після діагностики майстер приступає до ремонту з точним розумінням складності. В одних випадках можна обмежитися чищенням комплектуючих від пилу, вологи або окислення. В інших, якщо лагодження неможлива, запчастину замінять повністю.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 110)
Наступна новина: Автомобильные ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
okinawa - 16.03.21

Всем привет. Понравился пост, ставлю 5 баллов.

аватар країна
Jonesswipp - 16.03.21

Да вы сказочник

аватар країна
ksafania - 16.03.21

Полезного много нашла для себя

аватар країна
sleepingdead - 16.03.21

Портал просто супер!

аватар країна
Medemitc - 16.03.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
MorningGood - 16.03.21

Большое спасибо, прикольно написанно креативно

аватар країна
A_Tebya_ebet - 16.03.21

Мені сподобалося!

аватар країна
samiraru - 16.03.21

ВАУ....=)