Як правильно вибрати жіночу сумку?

Як правильно вибрати жіночу сумку?

16.03.21 19:32 2 910

Кожна жінка хоча б раз у житті задавалась питанням: "Яку сумочку вибрати на кожен день, щоб та була не тільки красивою, але одночасно й практичною і зручною у використанні. Складно уявити представниць прекрасної статі без такого простого і необхідного аксесуара. Для сучасних дам, сумочка є неодмінною частиною образу, без якої деякі наряди виглядають не так гармонійно. Нумо розгляньмо, як вибрати сумку на кожен день, якого кольору і форми вона повинна бути та що враховувати при виборі. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://lanashop.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати собі модні сумки з натуральної та Еко шкіри.

Підбираємо форму сумочки

Розмір і форма жіночої сумки можуть, як прикрасити образ, так і підкреслити його недоліки. Щоб не нашкодити своїм виглядом, слід прислухатися до порад, які розповідають стилісти:

  • Доречніше вибирати сумочки, які підходять за формою до типу фігури. Високим і струнким дівчатам краще носити сумочки з округлими формами. Невисоким жінкам, власницям пишних форм, підійдуть стильні прямокутні аксесуари.
  • Дотримуйтесь негласного правила — чим пишніша фігура, тим суворіші пропорції сумки.
  • Розмір теж має значення, адже правильно підібрана сумка доповнює ансамбль або надає йому належний вигляд. Ці жіночі атрибути частіше розташовуються на рівні стегон. Маленька сумочка здатна перебільшувати об'єми так, що на її тлі стегна здадуться непристойно об'ємними. Щоб цього не сталося, дотримуйтесь двох нескладних правил: струнка фігура — маленькі сумочки, пишні форми — середні сумки.

Головне засвоїти, що власницям мініатюрної фігури великі моделі не підходять та перекривають витонченість їх зовнішності. Великі аксесуари можуть візуально «переважити» фігуру, що буде виглядати неприродно та безглуздо. Власниця розмірів «plus size» важливо розуміти, що не варто користуватися занадто маленькими сумочками, а потрібно звертати увагу на більші моделі, які не загубляться у всьому образі.

Детальніше про розміри

Існує безліч варіантів сумочок, які можна та потрібно використовувати в повсякденному житті. Місткі строгі сумки стриманих кольорів, елегантні клатчі, спортивні моделі та багато інших версії застосовуються як кожен день, так і з певною періодичністю. Як правильно підібрати сумочку на кожен день в залежності від особливостей фігури розглянемо нижче:

  1. Містка об'ємна сумка з довгими ручками підійде дівчатам з пишними грудьми. Завдяки такому фасону та формі можна відвернути увагу від грудей на частини тіла, які знаходяться нижче.
  2. Середні за формою моделі з короткими ручками, що розташовуються в районі талії або стегна, рекомендовані повним жінкам.
  3. Тим, у кого грушеподібний тип фігури варто звернути увагу на сумочки через плече. Так можна візуально збільшити верхню частину тіла.
  4. Високим дівчатам підійдуть великі сумки з витягнутими ручками.

З усього перерахованого вище робимо висновок, що будь-яка сумочка виділяє саме ту частину тіла, на рівні якої вона перебуває. Знаючи ці тонкощі, підбирайте аксесуар не тільки під форми свого тіла, але й за кольором образу в цілому.

Вибираємо колір

Невідомо хто це придумав, але багато дівчат вважають, що сумки чорного кольору універсальні та є відповідним практично до будь-якого образу. Щоб визначитися, якого кольору вибрати сумку для щоденного використання, запам'ятайте такі кольори:

  1. сірий;
  2. сіро-коричневий;
  3. синій;
  4. бордовий;
  5. бежевий.

Для повсякденного використання та походів на роботу вибирайте будь-які приглушені кольори. Правильно підібраний відтінок буде вигідно виглядати з усіма стилями та образами, значно освіжить зовнішність і буде прекрасною заміною смутному чорному кольору. Тим, хто до сих пір підганяє забарвлення сумочки під колір взуття варто відмовитися від цієї звички, адже це давно не модно й не цікаво. Не варто купувати мільйон сумок всіх кольорів веселки, намагаючись підібрати їх під весь свій гардероб. Слід переглянути, який там є одяг, і вибирати універсальні кольори, які будуть гармонійно виглядати з декількома образами.

Правила вибору сумочки

Вибір кольору сумки важливий момент. Асортимент сучасних магазинів настільки різноманітний, що будь-яка модниця зможе легко підібрати для себе потрібну річ. Досить дотримуватися кількох простих правил:

  • Колір верхнього одягу не повинен збігатися з кольором сумочки. Одягаючи чорну куртку з сумкою такого ж кольору, легко «втратити» аксесуар, він ризикує залишитися непоміченим, попри те, що на ньому буде впізнаваний логотип відомого бренду.
  • Якщо в образі є які-небудь помітні деталі, то колір сумочки можна легко комбінувати з ними. Наприклад, яскравий шарф або палантин, головний убір, рукавички або біжутерія.
  • Не зайвим буде освоїти секрет поєднання кольорів. Завдяки таким знанням навряд чи будуть помилки з вибором відповідного тону. Не бійтеся грати з кольорами. Експериментуйте і пам'ятайте, що завжди бувають винятки з правил. Можливо, дисонанс в кольорі та стане тією незамі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 105)
Попередня новина: Споры о наследстве: что ...
Наступна новина: Авто зі Штатів: що потрібно ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Long_boat - 16.03.21

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
PinkPont38 - 16.03.21

відмінний приклад стоїть контенту