Тернопілля: в області вживають заходи щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами

Тернопілля: в області вживають заходи щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами

17.03.21 10:26 0 557
На Тернопільщині вживають заходи щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами.

Як поінформував директор департаменту архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та енергозбереження Володимир Харченко, ГУ ДФС у Тернопільській області, у ході розслідування кримінального провадження фізичної особи-підприємця Ігната М.Д. та громадянки Рожелюк Л.М., 18.01.2021, працівниками слідчого управління та управління протидії економічним правопорушенням ГУ ДФС у Тернопільській області на підставі ухвал слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду проведено 2 тимчасових доступи до поштових відправлень, які надійшли на адресу фігурантів.

«За результатами проведених заходів вилучено талонів та смарт-карток на 7 020 літрів дизпалива на суму 196,6 тис. гривень, 5 150 літрів бензину А-95 на суму 149,4 тис. гривень, 2 000 літрів бензину А-92 на суму 57 тис. гривень, 10 000 літрів зрідженого газу на суму 135 тис. грн., що в загальному становить 24 170 літрів паливно-мастильних матеріалів на суму 538 тис. гривень» - констатував Володимир Харченко.

«Наше завдання – налагодити ефективну співпрацю усіх зацікавлених органів державної влади з проведення спільних заходів щодо ліквідації нелегального обігу і роздрібної торгівлі пальним. Також дуже потрібно проводити перевірки, адже під час таких заходів враховується як законність експлуатації автозаправних станцій, так і дотримання на них норм протипожежної безпеки, щоб запобігти загрозі і життю людей у разі порушення цих норм», - наголосив голова робочої групи щодо ліквідації нелегального обігу та нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Тернопільської області, заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Важинський.

За підсумками засідання учасникам робочої групи доручено посилити роботу з виявлення, протидії та ліквідації нелегального обігу та торгівлі нафтопродуктами.

Нагадаємо, у 2020 році УСБУ в Тернопільській області виявлено 5 фактів протиправної реалізації паливно-мастильних матеріалів на незаконних міні АЗС. За результатами направлених матеріалів, слідчим відділом управління зареєстровано 3 кримінальні провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1. ст. 204 КК України. За іншими 2 фактами поінформовано ГУ ДПС в Тернопільській області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в ОДА ...
Наступна новина: Україна вичерпала річні ...

КОМЕНТАРІ