На Тернопіллі в обласній держадміністрації обговорили стан виконання завдань територіальної оборони

На Тернопіллі в обласній держадміністрації обговорили стан виконання завдань територіальної оборони

19.03.21 09:29 0 485
Перший заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Дем'янчук провів нараду щодо стану виконання завдань територіальної оборони, управління, взаємодії та забезпечення відповідно до плану територіальної оборони зони №6.

«Для нашої області є надзвичайно важливо розв'язати проблемні питання, які стосуються територіальної оборони. Зараз, це особливо актуально, у зв'язку з війною на сході України. Ми повинні відшліфувати систему управління, взаємодії й фінансування цієї сфери», - зазначив Ігор Дем'янчук.

Військовий комісар Тернопільського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, начальник штабу зони територіальної оборони №6 – Ігор Гусєв доповів про напрямки (стратегію) розвитку територіальної оборони у зв'язку із проєктом Закону про територіальну охорону України та зміною адміністративно-територіального устрою України (області).

Крім того, Ігор Дем'янчук наголосив, що до виконання поставлених завдань не варто підходити формально, оскільки йдеться про безпеку громадян нашої області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ