У Рівненській обласній прокуратурі відбулася спільна нарада з питань дотримання конституційних прав затриманих осіб

У Рівненській обласній прокуратурі відбулася спільна нарада з питань дотримання конституційних прав затриманих осіб

19.03.21 11:36 0 400
У ході зустрічі, яка пройшла під головуванням першого заступника керівника обласної прокуратури Віталія Козлова, учасники обговорили стан дотримання конституційних прав громадян, затриманих як за вчинення кримінальних, так і адміністративних правопорушень.

Окрему увагу приділили питанням надання безоплатної вторинної правової допомоги вказаній категорії осіб, а також приведення у відповідність до вимог законодавства спеціальних палат в закладах охорони здоров'я, утримання в'язнів в судах, чергових частинах та спецустановах органів поліції області та дотримання необхідних вимог під час конвоювання в'язнів.

Задля забезпечення конституційних прав громадян та недопущення їх порушення, за результатами спільної наради керівництва правоохоронних і державних органів буде вжито ряд заходів.

Довідково. У зустрічі брали участь прокурори обласної прокуратури, представники ГУ НП у Рівненській області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області, управління охорони здоров'я Рівненської ОДА, патрульної поліції Рівненщини та Територіального управління державної судової адміністрації в Рівненській області, а також Регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини у Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Подорожі у пандемію: ...

КОМЕНТАРІ