Переваги оренди автомобілів

Переваги оренди автомобілів

19.03.21 14:43 16 622

Громадський транспорт не здатен задовольнити всі потреби громадян, пов'язані з переміщенням по місту та між містами, оскільки має ряд обмежень:

  • по-перше, він досить повільний;
  • по-друге, курсує по строго визначених маршрутах, а значить не завжди може довезти до потрібного місця;
  • по-третє, він часто переповнений пасажирами, через що поїздка в ньому перетворюється на катування.

Наявність автомобіля — це завжди перевага, але далеко не всі можуть дозволити собі його придбати в постійне користування. Саме тому, розумною альтернативою стає автопрокат РентДрайв, адже орендувати собі машину може практично кожна людина. Ну а далі, ми поговоримо про дану послугу більш детально.

Кому може знадобитися оренда машини в Києві?

Дане питання варто, в першу чергу, розглядати з позиції зручності пересування по великому місту. Для прикладу можна взяти столицю України:

  1. Жителі Києва можуть брати автомобіль в прокат в тому випадку, коли він їм потрібен по роботі. Також машину зручно мати великій сім'ї, члени якої часто їздять разом: це дозволить непогано заощадити на оплаті за проїзд у громадському транспорті. Не кожен готовий ризикнути купити транспортний засіб навіть у кредит, а у когось просто немає такої можливості, і в цьому випадку оренда може стати гарною підмогою.
  2. Ділові люди, які приїжджають до Києва з робочим візитом. Можливо, у них навіть є свій автомобіль в рідному місті, але гнати його до столиці на пару-трійку днів недоцільно. Куди вигідніше орендувати його на місці та по завершенні всіх справ безнапасно здати назад.
  3. Туристи, які відвідують Київ, часто вважають за краще дослідити місто пішки, але на це йде дуже багато часу. Набагато зручніше орендувати автомобіль, скажімо, на тиждень перебування в столиці: це значно прискорить процес огляду визначних пам'яток і навіть дозволить відвідати прилеглі містечка, де, безсумнівно, теж є де погуляти та чим помилуватися.

Коротко- і довгострокова оренда автомобілів

В даний час компанії пропонують всілякі опції прокату машин, в залежності від яких змінюється вартість оренди, але два її основні різновиди залишаються незмінними. Договір короткострокової оренди зазвичай укладається на термін від 1 дня до 6 місяців. Чим більшу кількість днів має намір експлуатувати транспортний засіб орендар, тим дешевше йому обійдеться кожен день.

В останні роки популярність набирає така послуга, як каршерінг, що припускає можливість погодинного і навіть похвилинного прокату автомобілів. Після укладення договору з компанією, що надає машини за даною схемою, клієнт отримує можливість бронювати вільні транспортні засоби через додаток в смартфоні, вибираючи за допомогою інтерактивних онлайн-карт ті, до яких він в змозі дістатися не більше ніж за 20 хвилин.

Довгостроковою вважається оренда авто від 6 місяців і до кількох років. У цьому випадку клієнтові за його бажанням надається можливість укласти договір з правом викупу автомобіля. Як тільки термін контракту закінчується, і всі виплати зроблені, транспортний засіб переходить у власність орендаря. Це не обов'язкова умова: машину можна здати назад орендодавцю і взяти в лізинг нову.

Від чого залежить вартість оренди авто?

На вартість прокату автомобіля впливає цілий ряд параметрів:

  1. Ринкова ціна машини. Оренда нової іномарки з автоматичною коробкою передач і просунутою електронною «начинкою» обійдеться значно дорожче, ніж оренда якогось старенького «Ланоса». Аналогічно і за прокат мікроавтобуса доведеться заплатити більше, ніж за простенький легковик.
  2. Період оренди. Прокат на один або декілька днів — найбільш невигідний, оскільки вартість дня користування при цьому максимальна, так що краще брати машину хоча б на кілька місяців.
  3. Географія та інтенсивність поїздок. При укладанні договору оренди клієнт вказує, як далеко він планує їздити на автомобілі (по місту, по країні, за кордон) і називає приблизний ліміт пробігу. Якщо він буде перевищений, то орендодавець має право вимагати додаткову плату.
  4. Вік і стаж водія. Для молодих (до 25 років) клієнтів зі стажем водіння менш як 5 років цінова політика компанії може змінюватися в бік збільшення вартості оренди.
  5. Вид і вартість страховки автомобіля. Поліси, що покривають всі можливі випадки псування майна, обійдуться орендарю недешево.

Висновки

Фірм, що надають послуги прокату авто, нині є досить багато, але поспішати звертатися в першу-ліпшу не варто. Завжди краще спершу прицінитися, уточнити умови та заодно перевірити репутацію компанії на ринку. Особливо якщо мова йде про довгострокову оренду з правом викупу: в цьому випадку при співробітництві з сумлінним орендодавцем процес придбання транспортного засобу у власність пройде без жодних проблем.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 98)
Попередня новина: На Тернопіллі на порталі ...
Наступна новина: Обмен валют в Сумах: что ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
comewithme7 - 19.03.21

Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?

аватар країна
Dunk_memes - 19.03.21

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?

аватар країна
vemax58 - 19.03.21

ну что тут скажешь…

аватар країна
rollingstoner - 19.03.21

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
Staspidoras - 19.03.21

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
BatmanRussia - 19.03.21

Пора автору памятник поставить при жизни. Кто за?

аватар країна
simpletrues - 19.03.21

Побільше б таких статей

аватар країна
OvernightJourney - 19.03.21

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
Gagarin37 - 19.03.21

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
katewelle - 19.03.21

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
deliciousqke - 19.03.21

Даже и не докопаешься.

аватар країна
davidox - 19.03.21

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
dristyn - 19.03.21

5ка! Отличный пост!

аватар країна
DPMND - 19.03.21

Видно, что автор старается сделать свой сайт для простых людей, и мне кажеться, что это у него неплохо получается.

аватар країна
Almazz77 - 19.03.21

Прямо навіть не віриться

аватар країна
AlexKott - 19.03.21

ух ти...