Чому просо — це суперпродукт?

Чому просо — це суперпродукт?

19.03.21 23:14 0 612

Просо — одна зі злакових культур, які вважаються найбільш корисними для здоров'я. Крім того, це найсмачніша крупа з усіх. Вона корисна не тільки для здоров'я, але й для краси. Далі, ми поговоримо про користь проса і про те, чому вам варто включити його у свій раціон. Ну а розповість нам про це співробітник ТОВ "Інтерлінк": InterLink.Biz, що безпосередньо займається реалізацією червоного проса в Україні.

Основні переваги проса:

  • Покращує стан волосся, шкіри та нігтів. Завдяки високому вмісту амінокислот метіоніну та циститу, просо відмінно підходить для лікування волосся та нігтів, а також для живлення шкіри. Якщо ви звернете увагу, промислові препарати для росту волосся і нігтів містять ці амінокислоти, які природним чином забезпечує просо.
  • Запобігає судомам. Просо, завдяки вмісту магнію і кальцію, допомагає запобігти судоми та сприяє відновленню м'язів. З цієї причини воно настійно рекомендується людям, які займаються спортом, і у нього є плюс: це злак, який дає енергію, з низьким вмістом жиру.
  • Союзник вегетаріанців. Цей суперзлак — союзник вегетаріанців: його білкова, вітамінна та мінеральна цінність робить його ідеальним для вегетаріанської або веганської дієти, оскільки він має більш високу живильну цінність, ніж інші злаки.
  • Союзник діабетиків. Високий вміст клітковини та низький рівень цукру роблять просо дуже хорошим злаком для людей з діабетом, оскільки він допомагає підтримувати стабільність рівня глюкози в крові.
  • Користь для дітей. Завдяки своїм поживним речовинам, енергетичної цінності та амінокислотам, це ідеальний злак для доповнення щоденного раціону дітей, допомагає їм краще рости та розвиватися.
  • Ідеальний продукт для хворих на целіакію. На додаток до всіх згаданих вище переваг просо не містить глютену і тому підходить для раціону тих, хто страждає глютеновою хворобою.

Як його вживають?

Просо можна споживати у вигляді зерна і, таким чином, використовувати в салатах або додавати в рагу разом з іншими злаками й бобовими. А в випічці можна використовувати борошно проса, яке завдяки своїй зв'язувальній здібності може замінити яйце.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 126)
Попередня новина: Як правильно вибирати ...
Наступна новина: Ковролін в інтер'єрі: що ...

КОМЕНТАРІ