Суд виправдав Пашинського – помічник адвоката

Суд виправдав Пашинського – помічник адвоката

20.03.21 08:36 0 446
Васильківський міськрайонний суд Київської області виправдав колишнього народного депутата Сергія Пашинського у межах провадження про тілесні ушкодження українцю В'ячеславу Хімікусу. Про це повідомив в коментарі Радіо Свобода помічник адвоката ексдепутата.

З Сергія Пашинського зняли всі звинувачення, заявив помічник адвоката.

На початку січня 2017 року Пашинський повідомив про напад на нього ввечері 31 грудня 2016 року. За його версією, яка повторює повідомлення поліції Київської області про з'ясування обставин нападу, депутат, ледь не врізавшись у темряві на лісовій дорозі в авто з вимкненими габаритними вогнями, попросив чоловіків біля нього ввімкнути ці вогні, після чого один із чоловіків, вочевидь нетверезий, кинувся до депутата з пляшкою в руці й погрозами.

За словами Пашинського, він здійснив попереджувальний постріл у повітря зі свого легального пістолета, але нападник ударив депутата пляшкою по голові; той, упавши, вже лежачи вистрілив нападникові в ногу. Після того депутат надав пораненому медичну допомогу, викликав «швидку» і поліцію. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Суд відпустив Пашинського під домашній арешт

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Болгарія перед виборами ...
Наступна новина: NASA успішно випробувало ...

КОМЕНТАРІ