Онлайн секс шоп проти фізичного: що потрібно знати?

Онлайн секс шоп проти фізичного: що потрібно знати?

20.03.21 21:25 2 581

Для безлічі людей похід в секс шоп — таке ж звичайна справа, як і похід у звичайний магазин за продуктами. Для інших же візит в інтим магазин може стати справжньою проблемою вояки або незручності. Усунути ці чинники може допомогти інтернет. Секс шоп онлайн дає набагато ширший вибір ніж фізичні магазини, до того ж Ви можете не поспішати та вибрати необхідні вам секс іграшки в домашньому комфорті. Проте, і в такому магазині є свої нюанси й правила поведінки. Далі, ми розглянемо етикет покупок і принципові відмінності, які пропонують секс шоп онлайн і реальний інтим-магазин.

Онлайн секс-шоп vs фізичний:

  • Зручність. У фізичного інтим-магазину, безсумнівно, є свої плюси. Весь товари можна побачити та помацати, а іноді навіть приміряти. Якщо Вас не бентежать настирливі продавці-консультанти, похід в "матеріальний" секс-шоп не складе для Вас проблем. Плюси покупки онлайн більш ніж очевидні. Крім згаданого вище асортименту, який незрівнянно ширший, ніж у звичайних магазинах подібного штибу, Вас також не дошкуляти нескінченні "Вам допомогти?" від продавців, так дратівливі багатьох покупців. Сідайте зручніше в улюбленому кріслі або на дивані з чашкою кави й не поспішайте робити вибір. Секс-шоп онлайн — це ресурс, на якому всі найменування забезпечені розгорнутими описами та фото, що допоможе Вам визначитися. А якщо Вам таки знадобиться допомога, то Ви завжди можете написати в чат на сайті, і кваліфікований консультант миттю Вам допоможе.
  • Не вібратором єдиним. Традиційні секс-шопи сформували в масовій свідомості стереотипну картину потайного та тісного місця з тьмяним освітленням, де можна знайти хіба що вібратори й гротескні БДСМ атрибути, максимум ще порнофільми. На контрасті, онлайн секс-шоп радує яскравою кольоровою гамою, приємним дизайном і інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Та й діапазон товарів тут набагато більше, часом навіть виходячи за межі секс товарів. Тут Ви знайдете: Вібратори, в т. ч. вібромасажери, фалоімітатори та інші товари для жіночого здоров'я, анальні іграшки, мастурбатори та вакуумні помпи, секс ляльки для чоловіків і жінок, страпони, чоловіча і жіноча еротична білизна, БДСМ іграшки та одяг, мастила самих різних типів, як на водній, так і на силіконовій основі, духи з феромонами, масажні масла і багато чого ще.
  • Додаткові плюси. З очевидних причин ми не можемо ручатися за всі поголовно магазини, але онлайн секс-шоп https://pinkunicorn.com.ua/ має справу тільки з сертифікованими товарами від надійних постачальників. Тут Ви можете прочитати специфікації та інструкції до будь-якого товару — все відкрито й розгорнуто. Вам не доведеться під збільшувальним склом вчитуватися в мікроскопічний текст на коробці з товаром, як Вам довелося б робити у звичайному секс шопі. До того ж велика кількість товару стимулює регулярне проведення акцій і знижок — багато секс іграшок Ви зможете придбати за півціни. А подарункові набори так і зовсім надають шанс придбати відразу кілька відмінних інтимних іграшок в красивій упаковці, та ще й з солідною знижкою.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Попередня новина: Сколько стоит ремонт ...
Наступна новина: 5 причин для покупки ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
DoNotTrackMe - 20.03.21

Супер-пупер!

аватар країна
sekastsb - 20.03.21

подкупила искренность статьи