На Тернопіллі соціальні працівники Шумської громади отримали 33 велосипеди

На Тернопіллі соціальні працівники Шумської громади отримали 33 велосипеди

23.03.21 10:54 0 496
Соціальні робітники, які обслуговують одиноких непрацездатних жителів Шумської ОТГ, отримали 33 велосипеди у рамках проєкту «Надання соціальних послуг в громаді» від Японського фонду соціального розвитку, що реалізовується через Міжнародний банк реконструкції та розвитку та через Український фонд соціальних інвестицій. Ця допомога покликана полегшити нелегку працю сільських соціальних працівників, зробити їх мобільнішими.

На офіційне представлення реалізованого проєкту завітала координатор програми Ольга Крентовська, заступник голови Тернопільської ОДА Ігор Гайдук та директор департаменту соціального захисту населення ОДА Наталія Найчук.

«Робота проекту на цьому не закінчується - у перспективі фахівці соціальної служби мають отримати електроскутери та іншу допомогу, спрямовану на розвиток матеріальної бази соціальної служби». – зазначила Ольга Крентовська.

У ході офіційної зустрічі Ігор Гайдук вручив подяки 4 соціальним робітникам «Центру надання соціальних послуг» за багаторічну сумлінну працю та професіоналізм.

«Приємно, що проєкт, який розпочинали у 2018 році, має своє позитивне закінчення. Сподіваюся, що його продовження ще дасть конкретні результати.

Дякую пані Ользі, яка, будучи першим заступником міністра соціальної політики України, чимало приклала зусиль для фінансування реконструкції геріатричного відділення у Великих Дедеркалах, за її сприяння виділили кошти на створення ЦНАПУ у цій же Великодедеркальській громаді, а Шумська громада має автомобіль для осіб з особливими потребами, а також кошти на розвиток матеріальної бази Шумської громади саме у соціальній сфері». – наголосив Шумський міський голова Вадим Боярський.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністр оборони США ...
Наступна новина: Російська ракета-носій із ...

КОМЕНТАРІ