Установка в дитячій кімнаті натяжних стель: переваги і варіанти виконання

Установка в дитячій кімнаті натяжних стель: переваги і варіанти виконання

25.03.21 15:32 12 647

Оформленню дитячої кімнати в будинку завжди необхідно приділяти особливу увагу. Маленька дитина вимагає особливої турботи, в тому числі й у виборі способів і матеріалів для обробки своєї кімнати. Натяжні стелі, встановлені в дитячій, будуть, практично ідеальним способом оформлення стельової поверхні. До речі, більше інформації можна дізнатися на сайті: https://altior.ua/ua/detskaya/.

Переваги такого рішення

У такого покриття багато переваг, не властивих іншим видам обробки:

  • Можливість вибрати колір і фактуру вироби;
  • Відмінний зовнішній вигляд;
  • Вологостійкість;
  • Повна безпека для дитини;
  • Теплоізоляція;
  • Зниження шуму в приміщенні;
  • Швидкість установки;
  • Легкий догляд за полотном.

Всі ці характеристики дозволяють використовувати натяжні покриття в дитячих без будь-яких обмежень. Більш того, деякі особливості полотен, дозволять поліпшити звукоізоляцію дитячої кімнати й надати їй незвичайний вид.

Недоліки

"-" практично немає. На тлі великої кількості позитивних якостей, негативні сторони подібної обробки просто непомітні. Але, сказати про них все ж варто:

  • Зменшення висоти кімнати. Тут нічого не поробиш — сантиметрами доведеться пожертвувати. Але, зменшення буде не дуже значним — мінімально близько трьох сантиметрів.
  • Вартість. Трохи вище, ніж у традиційного гіпсокартону. Однак, добре оброблена гіпсокартонна стеля, може вийти та дорожче. Тут все буде залежати від вартості оздоблювальних матеріалів і вартості послуг майстра, який його буде споруджувати.
  • Очікування. Доведеться почекати, поки виготовляється полотно. Але, якщо не замовляти фотодрук, а вибрати один з класичних варіантів, очікування може істотно скоротитися.

Більше, істотних недоліків у такої обробки просто немає. Є міфи про шкідливість натяжних покриттів і вони виділяють шкідливі речовини. Це — не більше, ніж міфи. Якщо полотно виготовлене відомим виробником, з дотриманням всіх норм, то воно буде абсолютно безпечним.

Варіанти виконання

Дитина любить фантазувати, і це сприяє її всебічному розвитку. Для того, щоб фантазія могла розвиватися, можна підібрати покриття з малюнком, відповідним її віку.

Технологія фотодруку, дозволяє нанести на плівку будь-яке потрібне замовнику зображення. Потрібно тільки підібрати щось, що буде радувати малюка. Для інших вікових груп така обробка теж буде цікава — можна зобразити на поверхні стелі географічну карту, або зображення планет, або ще щось, що зацікавить маля.
Можна обійтися і без нанесення будь — яких малюнків, а просто підібрати покриття одного кольору. Не обов'язково робити білу стелю — колірна гамма вироблених плівок і тканин, становить понад 150 кольорів і відтінків, що дозволить підібрати рішення під будь-який інтер'єр.

Дівчаткам, безсумнівно, сподобаються яскраві й блискучі поверхні натяжних плівок. А намальовані на стелі метелики або звірятка тільки зроблять їх кімнати ще більш привабливими.
Варіант стелі, який стане універсальним рішенням як для хлопчиків, так і для дівчаток — зоряне небо. Якщо є бажання, можна зобразити на полотні сузір'я. Світяться в темряві вогники, відмінно заспокоюють малюків, а дорослі, отримають невелике джерело додаткового освітлення.

Освітлення

У такому приміщенні, як дитяча кімната, важливу роль відіграє освітлення. Тут, у натяжних стель буде явний плюс — світильників можна зробити скільки завгодно, і змонтувати їх у тих місцях, де вони потрібні.
Якщо кімната спочатку освітлена не дуже добре, глянцева ПВХ плівка, дозволить поліпшить природне освітлення, завдяки ефекту відбивання. Темних зон і кутів стане значно менше, а якщо грамотно розташувати освітлювальні прилади, в дитячій не залишиться неосвітлених місць взагалі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 112)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
thinkingthing - 25.03.21

5кА! Відмінний пост!

аватар країна
Ok_katya - 25.03.21

Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?

аватар країна
Maestro_Malik - 25.03.21

У вас абстрактное мышление

аватар країна
Kurmet_ismailov - 25.03.21

отлично!!! Все супер!

аватар країна
runawayhero - 25.03.21

краще і не скажеш

аватар країна
manzerrrr - 25.03.21

ну що тут скажеш ...

аватар країна
Rajamohanreddy - 25.03.21

Блестящая идея

аватар країна
leslegionnoires - 25.03.21

А чи давно запустили цей сайт?

аватар країна
Qewgodmodex - 25.03.21

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
comewithme7 - 25.03.21

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
Shmat97 - 25.03.21

Сколько ж можно говорить…

аватар країна
SeriousBlackCat - 25.03.21

Ну жесть конечно…