«Чесно і прозоро»: в КНУ прокоментували вибори ректора,на яких переміг Володимир Бугров

«Чесно і прозоро»: в КНУ прокоментували вибори ректора,на яких переміг Володимир Бугров

26.03.21 10:48 0 340
Центральна виборча комісія з підготовки та проведення виборів ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка повідомила результати голосування 24 березня, вказавши, що переможцем став Володимир Бугров.

«Загальна кількість виборців, внесених до списків, становить 4139 осіб, явка виборців – 2616 осіб (63,2%). Голоси виборців розподілилися так: Володимир Бугров – 1944 голоси (74,31 %); Олександр Рожко – 535 голосів (20,45 %); Не підтримую жодного кандидата – 122 голоси (4,66 %)», – йдеться в повідомленні на сайті КНУ.

За даними університету, голосування проходило на шести облаштованих дільницях.

«Голосували всі наукові, науково-педагогічні і педагогічні штатні працівники університету, а також представники студентства та інших штатних працівників, обрані шляхом таємного голосування. На всіх шести виборчих дільницях за процесом голосування стежили спостерігачі від кандидатів, які підтвердили, що організація та проведення виборів були на належному рівні, а волевиявлення відбувалося чесно і прозоро», – додали у КНУ.

Напередодні Студпарламент університету привітав Бугрова з перемогою і висловив сподівання «на плідну співпрацю на благо студентів». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Литвин не вийшов у другий тур виборів ректора КНУ

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парламент Вірменії ...
Наступна новина: Білл Ґейтс припускає,що ...

КОМЕНТАРІ