«Медзакупівлі України» поінформувало «Лекхім» щодо пені за порушення строку поставки вакцин

«Медзакупівлі України» поінформувало «Лекхім» щодо пені за порушення строку поставки вакцин

26.03.21 08:38 0 345
Державне підприємство «Медичні закупівлі України» поінформувало ПрАТ «Лекхім» щодо порушення строку поставки вакцин та застосування пені за кожен день прострочення. Про це повідомила пресслужба підприємства.

«Керуючись умовами Договору ДП «Медзакупівлі України» поінформувало ПрАТ «Лекхім» щодо порушення строку поставки продукції та застосування пені за кожен день прострочення, починаючи з 06.03.2021 до моменту поставки продукції… Договором визначено обов'язок контрагента здійснити поставку першої партії у кількості 700 тис. флаконів/шприців не пізніше ніж через 30 днів після реєстрації вакцини в одній з визначених країн. 4 лютого 2021 року вакцина виробника зареєстрована в Китаї», – мовиться в повідомленні.

Відповідно до умов договору перша партія мала бути передана та прийнята не пізніше 6 березня 2021 року, зауважили у пресслужбі.

У ДП зазначили, що постачальник сплачує пеню у розмірі 0,1 відсотка від ціни продукції за кожний день прострочення або ціни непереданої (несвоєчасно переданої, повернутої) продукції, за кожний день затримки передачі. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: У «Лекхім» повідомили, коли в Україну прибуде китайська вакцина CoronaVac

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: завдяки ...
Наступна новина: У Білорусі позбавляють ...

КОМЕНТАРІ