Мінветеранів про оприлюднення приватних даних людей,які записалися на вакцинацію: «Технічна помилка»

Мінветеранів про оприлюднення приватних даних людей,які записалися на вакцинацію: «Технічна помилка»

26.03.21 09:34 0 419
Речниця міністра у справах ветеранів Оксана Химич у коментарі Радіо Свобода назвала «технічною помилкою» публікацію посилань на приватні дані претендентів, які подали заявку на щеплення залишками вакцин для медиків.

Вона пояснила, що в ранковій новині на сайті відомства, яка стосувалася позачергової вакцинації учасників бойових дій, замість лінків на форми запису на вакцинацію випадково опублікували посилання на таблиці з базами по певних областях, де містяться дані осіб, що вже подали заявки.

«Наші ветерани попросили роз'яснити, знайти алгоритм куди їм звертатися (за залишковими дозами – ред.). Ми брали цю інформацію із сайтів обласних державних адміністрацій. Є регіональні координатори, яких визначає звичайно не Міністерство ветеранів, і вони далі посилання, куди треба звертатись і вписувати свої дані. Ми зібрали ці дані. Це якийсь технічний збій. Можливо у них якісь були відкриті (дані – ред.)», – сказала Химич. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Коронавірус: у Києві зафіксували найбільшу кількість смертей за добу від початку пандемії

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Володимир Труш привітав ...
Наступна новина: Тихановська закликала до ...

КОМЕНТАРІ