З початку року у підземці 6 разів застосовували встановлені там дефібрилятори – метро Києва

З початку року у підземці 6 разів застосовували встановлені там дефібрилятори – метро Києва

26.03.21 12:55 0 515
У столичному метрополітені повідомили, що від початку поточного року у підземці шість разів застосовували встановлені там дефібрилятори, у 2020-му – десять разів.

«Учора вперше з допомогою дефібрилятора вдалося врятувати життя пасажира столичної підземки. Випадок трапився близько 9-ї ранку на станції «Палац спорту». Обладнання застосував працівник Управління поліції в метрополітені, який цього дня працював на станції. Дефібрилятори у столичному метрополітені були розміщені у травні минулого року. Вони були закуплені Міським центром громадського здоров'я та встановлені на кожній станції», – повідомили у пресслужбі метрополітену.

Дефібрилятори, як зазначили у підземці, розташовані у касових залах, а також платформах станцій: «Лісова», «Дарниця», «Арсенальна», «Хрещатик», «Театральна», «Вокзальна», «Політехнічний інститут», «Шулявська», «Святошин», «Академмістечко», «Почайна», «Контрактова площа», «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Олімпійська», «Лук'янівська», «Золоті ворота», «Палац спорту» та «Осокорки».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії розбилися троє ...
Наступна новина: ООН постановила ...

КОМЕНТАРІ