Ведучий ТСН Святослав Гринчук з красунею дружиною вийшов у світ

Ведучий ТСН Святослав Гринчук з красунею дружиною вийшов у світ

26.03.21 10:24 0 1059

Ведучий ранкових випусків ТСН Святослав Гринчук відвідав єдину щорічну сімейну премію в Україні “Родина року” — забрав почесну відзнаку “Гордість країни”, що була присуджена колезі ведучій ТСН.Тиждень Аллі Мазур. А також привітав ведучу Сніданок.Вихідний Валентину Хамайко та її сім’ю з нагородою у номінації “Родина Року”. 

Відомий телеведучий ТСН на каналі 1+1 Святослав Гринчук разом з коханою дружиною Христиною були запрошені на премію “Родина року”. На урочистий вечір Свят прийшов у строгому чорному костюмі й білій рубашці, образ вже традиційно доповнив яскравими шкарпетками зі своєї колекції — червоного кольору з перцями в тон елегантного метелика, а його дружина з’явилась у довгій шифоновій сукні синього кольору — легкі локони і вечірній макіяж завершили лук. Подружжя вже давно є знаковими гостями серед українських селебрітіз на світських заходах. 

Церемонія нагородження єдиної сімейної премії в Україні "Родина року" відбулась в одному з  просторних івент холів у Києві з дотриманням усіх карантинних умов ще до оголошення чергового локдауна. На закритому заході були переможці ТОП  номінацій — “Родина року”, “Мама року” і “Зіркові родини”, серед них багатодітні українські родини, будинки сімейного типу, родини з активною життєвою позицією. 

“Премія “Родина року” дійство, що надихає, з основним меседжом — родина — найголовніше у житті кожної людини. Під час нагородження почув кілька вражаючих  історій українських родин. Як наприклад сім'ї — Юсан, що опікується 18-ма дітьми, і Брагинці, що усиновили 11-тьох малюків та подарували їм свою любов та турботу. Велика гордість і повага до людей, які усвідомлено беруть на себе таку відповідальність і показують як може бути по-іншому,” — прокоментував Святослав Гринчук.

Щорічно оргкомітет премії “Родини року”  визначає окрему особливу відзнаку “Гордість країни”. Цьогоріч журі, у складі Алекса Ленартс, Надзвичайного і Повноважного посла Бельгії в Україні, акторки Ольги Сумської, громадського діяча Марини Кінах, скульптора Олега Пінчука та інші, одноголосно віддало цю нагороду колезі Святослава Гринчука — легенді українського телебачення, ведучій першого ефіру ТСН на телеканалі 1+1 та незмінній ведучій програми новин ТСН. Тиждень Аллі Мазур. Раніше в цій номінації перемагали Борис Тодуров, Григорій Чапкіс та навіть Міла Йовович.

Оскільки Алла не була присутньою на події, Святослав взяв на себе відповідальну місію — вийти на сцену з привітальним словом до всіх присутніх у залі від імені Алли й отримати її нагороду. 

“Премія “Родина року” — це дуже символічно. Алла Мазур — ще від першого свого ефіру стала частиною мільйонів родин України, а всі глядачі ТСН — однією великою телевізійною родиною для неї. Відколи Алла відверто розповіла про свій діагноз, лікування та про перемогу над хворобою, вона стала голосом підтримки всіх онкоодужуючих українців. І це дуже важливо. Пишаюсь своєю колегою!”, — сказав Святослав Гринчук.

Загалом було нагороджено 35 українських родин, серед яких нагороду “Родина року” отримала зіркова родина колеги Святослава Гринчука ведуча Сніданок.Вихідний та мама чотирьох дітей Валентина Хамайко. Чоловік Валі Андрій Оністрат разом з наймолодшим сином Андрійком завітали на захід і отримали почесну відзнаку родини.

На урочисту премію завітали зірки українського шоу-бізнесу зі своїми родинами, зокрема народний артист Павло Зібров, співачка Камалія, журналіст і ведучий Тимур Мірошниченко. А також співак DZIDZIO, співачка  Катерина Бужинська та інші.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 103)
Попередня новина: Норвегія блокує продаж ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ