Плюси та мінуси ринопластики носа

Плюси та мінуси ринопластики носа

26.03.21 15:53 13 474

Кожна дівчина і жінка мріє бути красивою. Часом природа таки обдаровує ідеальною красою представницю слабкої статі, проте при цьому може внести маленький недолік. Одним з таких прикладів є викривлення носа. Якщо у чоловіків викривлення носа не є особливою проблемою, то для дівчат і жінок це все досить серйозно. До речі, більше інформації можна дізнатися в клініці "Doctor Ignatieva": drignatieva.com.

Що таке ринопластика?

Ринопластика — це операція по виправленню придбаних або вроджених деформацій форми носа. Ринопластика відноситься до пластичної хірургії, вона проводиться як в естетичних цілях, так і іноді в медичних. Пластика носа, або ринопластика, націлена на поліпшення функцій дихання або зміна форми носа. Що стосується естетичних цілей, то тут напевно все зрозуміло — операція проводиться для того, щоб надати носі гарної форми, усунувши недоліки. Що стосується ринопластики в медичних цілях, то вона проводиться з метою виправлення проблем пов'язаних з порушеннями та утрудненням дихання через викривлення носових перегородок.

Завдяки передовим технологіям ймовірність того, що після операції клієнт буде незадоволений новою формою носа — дуже невелика. За допомогою методу комп'ютерного моделювання можна перед операцією вибрати відповідну форму носа і «приміряти» її.

Ринопластика — досить складна операція, але, разом з тим, популярність її висока, бо є багато охочих усунути недоліки носа, такі, як: надмірна довжина, наявність горбинки, кривизни, а також виправлення некрасивою форми кінчика носа. Також рекомендують зробити ринопластику людям, які мають труднощі при диханні через порушення формування носа. Деякі дефекти носа можуть бути та в результаті травм, тому розв'язання цих проблем є ринопластика.

Види ринопластики

Залежно від техніки виконання операції з пластики носа, їх поділяють на: відкриті й закриті. Закриті операції, хоч і розширюють коло можливостей, але обмежують хірурга в діях. Основна перевага цього виду в розташуванні швів всередині носа.

При відкритих операціях огляд більший, а, отже, і можливостей впливу на кісткову і хрящову тканини у хірурга теж більше. Але після відкритих операцій на зовнішній стороні носової перегородки залишається рубець, який поступово стає практично непомітним. Реабілітаційний період при відкритій операції — проходить довше, ніж при закритій процедурі.

Особливості ринопластики

Кваліфікований, досвідчений хірург повинен вміти проводити два види операцій і застосовувати один з них в залежності від особливостей носа пацієнта. При пластиці носа необхідно не тільки коригувати форму носа, а й зберегти або поліпшити можливості дихальної системи.
Тепер торкнемося протипоказань при ринопластиці. Проводити ринопластику можна тільки починаючи з 17 років. Пов'язано це з тим, що носові хрящі сформуються тільки до цього віку. Не можна робити пластику носа людям, хворим на цукровий діабет та хворобами, такими, що порушують згортання крові. Тому до операції необхідно пройти повне медичне обстеження.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 109)
Попередня новина: В чем разница между ...
Наступна новина: Чего ожидать от бразильской ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
sashaleon - 26.03.21

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.

аватар країна
hoodedboi - 26.03.21

Супер-пупер!

аватар країна
BeL1keMe - 26.03.21

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
Duxelr - 26.03.21

И правда креатив…супер!

аватар країна
lehakarel - 26.03.21

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?

аватар країна
Kentavrclub - 26.03.21

Про що глаголят всі ці люди в коментах?

аватар країна
Heyminus - 26.03.21

підкупила щирість статті

аватар країна
blackap - 26.03.21

новость послал по инету.

аватар країна
CassetteFROM80s - 26.03.21

Монетизацією краще займіться. А так чудово!

аватар країна
bulobi - 26.03.21

підкупила щирість статті

аватар країна
MIGHTYMM - 26.03.21

Спасибо огромное!

аватар країна
Anisimov95 - 26.03.21

соглашусь с автором

аватар країна
djkrikunov - 26.03.21

щось в цьому є, безумовно