У рамках «Великого будівництва» трасу Н-18 на Тернопільщині відремонтують вперше за 30 років

У рамках «Великого будівництва» трасу Н-18 на Тернопільщині відремонтують вперше за 30 років

27.03.21 12:33 0 576
У рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» розпочалися роботи з ремонту дороги національного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. Частина траси від Тернополя до кордону з Хмельниччиною була оновлена протягом 2018 року, але фрагмент дороги від обласного центру до межі з Івано-Франківською областю не ремонтувався з 1990-х.

На відрізку траси проводиться середній поточний ремонт: вже розпочалося фрезерування старого дорожнього покриття, далі дорожники зроблять нову основу шляхом холодного ресайклінгу, і укладуть вирівнювальний шар асфальтобетону завтовшки 10 см, а також і 5-сантиметровий шар щебнево-мастильного асфальтобетону.

Крім цього, передбачається встановлення бар'єрного огородження, установка освітлення та влаштування тротуарів з бруківки у межах населених пунктів.

В ході ремонту також відремонтують два мости, забезпечать безпечні умови руху на ділянках з крутими поворотами, на спусках та підйомах встановлюватимуть спеціальні дельта-блоки.

Нагадаємо, раніше заступник голови Офісу Президента, координатор «Великого будівництва» Кирило Тимошенко заявив, що в 2021 планується збудувати і оновити 6500 км доріг та 245 штучних споруд по всій країні.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Речник Путіна: Кремль не ...
Наступна новина: Байден оголосив про плани ...

КОМЕНТАРІ