У Рівненській області за привласнення чужих грошей банківській працівниці загрожує до 6 років ув’язнення

У Рівненській області за привласнення чужих грошей банківській працівниці загрожує до 6 років ув’язнення

27.03.21 10:18 0 418
За процесуального керівництва Вараської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та до Кузнецовського міського суду скеровано обвинувальний акт за фактами шахрайства та несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах, вчинені повторно особою, яка має право доступу до такої інформації ( ч. 2 ст. 190 та ч. ч. 1, 3ст. 362 КК України).

Встановлено, що з квітня 2018 до лютого 2019 року 24-річна жителька Володимирецького району Рівненської області, працюючи на посаді менеджера в одному з банків, шляхом обману та зловживання довірою, отримувала під приводом погашення кредитної заборгованості від клієнтів фінансової установи грошові кошти. Втім, на відповідні банківські рахунки їх не зараховувала, а лишала собі.

Діями зловмисниці завдано матеріальну шкоду потерпілим на суму 22 тис гривень.

Санкція статтей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ