Перевага на Toyota Land Cruiser Prado

Перевага на Toyota Land Cruiser Prado

29.03.21 16:26 4 561

Коли мова заходить про позашляховики, то перше, що спадає на думку — такий легендарний автомобіль, як Toyota Land Cruiser Prado. Далі, ми більш детально розглянемо характеристики даного автомобіля.

Комплектація

Для Toyota Land Cruiser Prado доступні три типи двигунів: 2,8-літровий турбодизель і два бензинові агрегати об'ємом 2,7 і 4,0 літра. Приємним бонусом найпотужнішого бензинового двигуна V6 об'ємом 4,0 літра є те, що тепер він дозволяє розвивати 249 л. с. Ви можете вибрати будь-яку з шести комплектацій Land Cruiser Prado.

Автомобіль став володарем світлодіодної передньої оптики та задніх ліхтарів, системи вентиляції передніх крісел, тризонного клімат-контролю в будь-якої версії, крім базових, мультимедійної системи Toyota Touch 2 з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм. У складі системи Multi Terrain Select з'явився шостий, автоматичний режим роботи MTS-AUTO, а круговий огляд отримав режим «прозорого капота». Залежно від типу обраної підвіски Land Cruiser Prado пропонує від 3 до 5 варіантів режиму руху: на додаток до стандартних ECO / NORMAL / SPORT тепер доступні SPORT S / SPORT S +, що впливають на характеристики керма, коробки перемикання передач і амортизаторів.

Також в оснащенні нового Land Cruiser Prado тепер доступний найповніший серед всіх моделей бренду пакет опцій «Зимовий комфорт», що включає дистанційний запуск передпускового нагрівача дизельного двигуна та набір засобів активної безпеки Toyota Safety Sense.

Екстер'єр

Land Cruiser Prado зазнав змін у зовнішньому вигляді. Новий капот, решітка радіатора, фари головного світла, передні крила та бампер освіжили впізнаваний образ і максимально наблизили зовнішність Land Cruiser Prado до Land Cruiser 200. Зміни в задній частині кузова торкнулися форми бампера, малюнка ліхтарів і дизайну 5-их дверей. Оновлений екстер'єр доповнили нові легкосплавні диски діаметром 17 і 18 дюймів в залежності від комплектації.

Дизайн нового Land Cruiser Prado тепер ще більш підпорядкований основному призначенню моделі: скошена нижня частина переднього бампера з піднятими кутами оптимізує геометричну прохідність, а нова форма передніх крил дозволить краще відчувати габарити.

Інтер'єр

Для поліпшення ергономіки робочого місця водія повністю перероблені приладова панель та центральна консоль. У центрі нової панелі приладів з чотирма циферблатами, виконаними за технологією Optitron, розташований кольоровий багатофункціональний дисплей діагоналлю 4,2 дюйма, на який виводиться інформація маршрутного комп'ютера та музичного центру, підказки системи навігації, а також важливі попереджувальні повідомлення.

В інтер'єрі застосована принципово нова архітектура розташування органів управління системами та опціями: тепер для максимальної зручності перемикачі, що відповідають за комфорт, можливості трансмісії та асистенти водіння логічно згруповані на центральній консолі за функціональною ознакою. Нова форма верхньої частини консолі дозволила поліпшити огляд з місця водія.

Нові матеріали обробки в поєднанні з фоновим підсвічуванням створюють в інтер'єрі Land Cruiser Prado атмосферу комфорту і розкоші. М'які боковини центральній консолі обтягнуті шкірою, що підвищує комфорт для колін водія та переднього пасажира. Дизайн і функціонал керма повністю уніфікований з Land Cruiser 200.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 119)
Наступна новина: Переваги покупки ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
enyasha - 29.03.21

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
lub3zki - 29.03.21

відмінний приклад стоїть контенту

аватар країна
psyengodie - 29.03.21

Актуальная и свежая инфа

аватар країна
Gsergg - 29.03.21

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?