У Рівненській області хабар за порушення порядку доставки ліків у колонію - судитимуть працівника медичної частини установи

У Рівненській області хабар за порушення порядку доставки ліків у колонію - судитимуть працівника медичної частини установи

31.03.21 12:00 0 545
За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури до Сарненського районного суду скеровано обвинувальний акт відносно фельдшера медичної частини однієї із філій Центру охорони здоров?я Державної кримінально-виконавчої служби України в Рівненській області. Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 354 Кримінального кодексу України (одержання працівником установи, який не є службовою особою, неправомірної вигоди для себе за вчинення будь-яких дій з використанням становища, яке займає працівник установи в інтересах того, хто надає таку вигоду).

Слідством встановлено, що фельдшер медичної частини одержав грошову винагороду в сумі 1000 грн. від засудженого за пронесення на територію однієї з виправних колоній Рівненщини лікарських засобів поза встановленим порядком. Чоловіка викрили у липні минулого року.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівному) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому. Оперативний супровід – УСР в Рівненській області ДСР НП України.

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: США: на суді через смерть ...

КОМЕНТАРІ