Як отримати заробіток на Андроїд-додатках?

Як отримати заробіток на Андроїд-додатках?

01.04.21 22:22 0 419

Мобільні телефони сьогодні - не просто засіб зв'язку та розваг, а також пристрій, за допомогою якого можна непогано заробити в Інтернеті. Хто ще не знає, як, або не спробував, той просто ледар. Тому що випускається все більше і більше додатків, які самі по собі служать відмінним джерелом доходу, і люди діяльні активно користуються цим, навіть якщо нічого не тямлять в програмуванні. А чому б і ні? Хто сказав, що різні ігри та розважальні програми можуть тільки викачувати гроші? І що максимум користі від андроїд-смартфона на роботі - це Офісні послуги і вихід в інтернет? Можна заробити за допомогою улюбленого гаджета і навіть зробити з його допомогою свій бізнес-проект – це не вигадки!

Більш детально пише Вольдемар Воронцовський в своїй статті https://zarobitok.press/v-interneti/7-dodatki-dlya-zarobitku.html.

Заробіток на Андроїд-додатках

Пропонується кілька різних способів, як заробити за допомогою андроїда – причому абсолютно чесно і легально, ніякого шахрайства і сумнівних афер!

1. З допомогою фотододатків. Тобто потрібно фотографувати своїм пристроєм все підряд - і продавати замовникам в Інтернеті. Іноді потрібні спеціалізовані фото-це обговорюється окремо. Але є і достатньо бажаючих придбати випадкові знімки. Таким способом може підзаробити навіть шестикласник.

2. Додатки для перегляду реклами. Це відмінний спосіб заробітку через Андроїд для завзятих шопоголіків. Потрібно відвідувати різні магазини, онлайн або оффлайн, відзначатися там, фіксувати і відсилати штрихкоди купованих товарів, переглядати рекламні відеоролики і т. д. Для кого-то здасться виснажливим, але якщо вже ви все одно тринькати час і гроші, роблячи покупки то там, то сям – чому б і не спробувати компенсувати витрати таким способом?

3. Додатки для збору цікавих даних для досліджень на ринку маркетингу та реклами. Ви самі нічого не створюєте, тільки шукайте і передаєте цікаву інформацію.

Отже, ми прояснили, як заробити на Андроїд, завантажуючи і встановлюючи різні безкоштовні програми. Але це лише один із способів подібного заробітку. Набагато прибутковіше ці додатки створювати і продавати. Як саме почати це робити?

Як заробити гроші на Андроїд: випуск і продаж додатків

Звичайно, щоб створити власний додаток, потрібно набагато більше знань, часу і навичок — це під силу не кожному. Упор робити потрібно не тільки на функціональність програми, але і його популярність. Також воно повинно відрізнятися від конкурентів. Ідеї можна взяти у схожих програм для Айфона, наприклад. Трохи змініть графіку, додайте унікальності-успіх забезпечений. Можна викласти будь-який власний контент-добірку фото, книгу, замітки і т.д. попит на такі речі менше, але теж є. Ті, хто вміє малювати, можуть зробити свою галерею. Ну і звичайно ж, можна створювати свої власні ігри і продавати їх.

Як же отримати заробіток на Андроїд-іграх? Готовий додаток для Андроїд потрібно продавати на спеціальних мобільних торгових майданчиках. Зазвичай потрібно зареєструватися на одній з них, сплатити внесок і виставити на продаж інформацію про свій товар. Як правило, власники подібних майданчиків надають допомогу в рекламному просуванні і кінцевого продажу розроблених додатків.

Всі ваші програми будуть виставлятися поряд і, тим самим, сприяти розкрутці один одного. Чим їх більше, тим вище шанси на гідний заробіток за допомогою андроїда. Тому розвивайтеся і працюйте над новими товарами постійно. Так ви будете покращувати свої навички і з часом зможете заробити на Андроїд-додатках дійсно хороші, серйозні гроші.

Монетизація і все, що пов'язано з цим таємничим словом

Монетизація-це чудове перетворення простого захоплення в джерело доходу. Монетизувати можна все, як показує практика. В даному випадку мова йде про монетизацію додатків для пристроїв Андроїд, наприклад, ігрових. Як це зробити? Три найпоширеніших способи:

  • покупки в грі: якісь додаткові опції, зброя, амуніція, контент і т. д.;
  • продаж доступу до ігрового додатку;
  • вбудовування реклами: ви укладаєте договір з рекламодавцем, він вбудовує свою рекламу на ваш додаток, за кожен перехід по ній Ви отримуєте відсоток.

Як бачимо, відповідь на питання «як заробити грошей на Андроїд» досить простий, тим більше якщо ви розбираєтеся в даному питанні, і у вас є хоч якісь навички програмування. Залишилося тільки подивитися найвдаліші приклади різноманітних додатків для пристроїв Андроїд, які вже користуються успіхом і популярністю серед широкої аудиторії.

Вибирайте те, що вам більше до душі, і використовуйте додатки для Андроїд не тільки в якості розваги. Заробіток в Інтернеті на Андроїд-додатках здатний принести не малий прибуток.

Джерело: Zarobitok.Press.

Автор: Вольдемар Воронцовський.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 106)
Попередня новина: Десятка лучших яхт
Наступна новина: Як отримати заробіток на ...

КОМЕНТАРІ