Сайти,де можна заробити долари

Сайти,де можна заробити долари

03.04.21 20:16 0 1035

З тих пір, як в Інтернеті з'явилися гроші, стали з'являтися і місця, де їх можна заробити. Розглянемо кілька сайтів, які допоможуть вам обміняти свою працю на жадані долари, і розповімо, що від вас там буде потрібно натомість.

Читайте також: ТОП-33 сайту для заробітку грошей https://zarobitok.press/v-interneti/11-sajti-dlya-zarobitku-groshej.html.

Wmmail: заробити долари на читанні листів

Сайт Wmmail тісно пов'язаний з платіжною системою Webmoney і пропонує вам здійснювати за гроші нескладну роботу в мережі на дому. Ви повинні отримувати і читати рекламні листи (звідси і назва сайту), відвідувати сторінки рекламодавців і відзначатися на них, отримувати розсилки і так далі.

Як заробити в Інтернеті долари. Без вкладень від 10 до 100 доларів на день

Ні у кого вже не викликає сумніву той факт, що в інтернеті можна заробляти, причому дуже непогано.

Існує величезна кількість видів діяльності, що дозволяють отримувати за свої старання реальні гроші – причому не тільки гривні, але і долари.

У даній статті ми розповімо вам про різноманітні сервіси, на яких можна отримувати виплати в одній з найстабільніших і надійних світових валют – і розповімо докладно як заробити в Інтернеті долари.

Де можна заробити долари в Інтернеті

Давайте детально розглянемо сайти для заробітку, на яких реально і без обману можна отримати заробіток доларів в Інтернеті.

Вммайл-заробіток в доларах на серфінгу сайтів та інших завданнях

Коли мова йде про те, щоб заробити долари в Інтернеті, в першу чергу на думку приходить старий і перевірений букс з назвою WMmail. Цей сайт заснували ще в далекому 2004 році, але навіть в 2021 він все ще тримається на плаву, приваблює нових користувачів і завантажує всіх виконавців новими замовленнями. Варіантів заробити без вкладень прямо зараз долари вагон і маленький візок:

  • Серфінг. Перехід по посиланнях з подальшим переглядів сторінок сайтів протягом зазначеного часу (іноді потрібно ПІДТВЕРДИТИ введенням перевірочного зображення або відповіддю на тестове питання);
  • Читання листів. Практично те ж саме, що і попередній пункт, тільки посилання приходять в листі, який спочатку необхідно прочитати;
  • Інші види робіт (оплачувані завдання). Тут список буде нескінченним: коментарі, лайки та репости в соціальних мережах, натискання на рекламу на зазначених сторінках тощо. Серед завдань трапляються досить щедрі пропозиції, іноді за ціною перевалюють за кілька доларів.

WMmail також славиться своєю вигідною партнерською програмою з п'ятьма рівнями відрахувань. Завербувавши активного працівника, ви будете отримувати не тільки відсоток від зароблених ним коштів, а й відсоток від доходу запрошених ним користувачів. І так до п'ятого рівня включно.

2captcha - заробіток в Інтернеті доларів без досвіду роботи

Шукаєте максимально простий в освоєнні вид діяльності? Тоді введення капчі-це робота, безумовно, для вас.

Єдине, що тут потрібно робити, це швидко і без помилок вводити в спеціальне поле код з перевірочних картинок (тих самих, які користувачів мережі часто пропонують ввести при реєстрації на якомусь ресурсі або під час відправки чергового повідомлення).

Робиться це власниками сайтів головним чином для того, щоб захиститися від автоматичних розсилок і різноманітної реклами, а ми в якості найманого працівника будемо обходити це обмеження, прописуючи кожен код вручну.

Найбільш відомий проект такого плану, щоб заробляти долари на капчі-2captcha. Пройшовши нескладну процедуру реєстрації, ви почнете заробляти долари на введенні перевірочних зображень (якщо вірити розміщеної на сайті інформації, за годину можна добути від 20 до 80 центів).

Так, це не така вже й велика сума, але не варто забувати, що практично ніякої мозкової активності або вивчення чого-небудь від вас не потрібно. Це монотонна робота в Інтернеті, яку можна виконувати, паралельно слухаючи музику або переглядаючи який-небудь фільм.

Мінімалка на вивід у 2Captcha становить всього 0.5$.

Сервіс Vipip: оплачувана доларами накрутка показників сайтів

Коли вебмайстру необхідно підняти поведінкові фактори, створити видимість жвавої активності у себе на проекті або отримати певну кількість унікальних переходів по розміщеним на сайті рекламним оголошенням, він вдається до послуг сервісів по накрутці. А так як ця накрутка виконується в ручному режимі, будь-який користувач мережі на цій справі зможе непогано заробляти сидячи в Інтернеті.

Автор - Вольдемар Воронцовський.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 110)
Попередня новина: Английский для детей: ...
Наступна новина: Преимущества газовых котлов

КОМЕНТАРІ