В Одесі підприємці вимагали рівних карантинних умов для бізнесу

В Одесі підприємці вимагали рівних карантинних умов для бізнесу

04.04.21 08:54 0 378
Одеські підприємці 1 квітня вийшли на протест з вимогою дозволити непродовольчим ринкам працювати із дотриманням карантинних вимог та зробити карантин рівним для всіх – або працюють всі, або ніхто. Як передає кореспондент Радіо Свобода, із цими вимогами підприємці приїхали до Одеської обласної державної адміністрації.

Після переговорів з підприємцями керівництво області заявило, що карантинні обмеження і розподіл на «червоні», «помаранчеві», «зелені» зони ухвалюються на рівні уряду, тому єдине, що може зробити обласна влада – передати побажання підприємців в Кабінет міністрів.

Також у ОДА заявили, що скерують до всіх об'єднаних територіальних громад звернення із обіцянкою не збирати земельний податок, якщо оренду для підприємців знизять на ту ж суму. Також у конфліктних ситуаціях із адміністраціями ринків та керівництвом торгівельних центрів підприємцям пообіцяли підтримку ОДА. За словами багатьох учасників акції, їм доводиться в повному обсязі платити і за оренду, і за комунальні послуги.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Парламент Вірменії ...
Наступна новина: Україна отримає майже ...

КОМЕНТАРІ