У ВООЗ назвали кампанію з вакцинації від COVID-19 у Європі «неприпустимо повільною»

У ВООЗ назвали кампанію з вакцинації від COVID-19 у Європі «неприпустимо повільною»

04.04.21 08:10 0 331
Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) заявляє, що вакцинація від COVID-19 у Європі здійснюється «неприпустимо повільно», і попереджає, що ситуація на континенті зараз викликає більше занепокоєння, аніж було кілька місяців тому.

«Впровадження вакцин відбувається неприпустимо повільно» і продовжує розширення пандемії в європейському регіоні, – заявив 1 квітня директор європейського бюро ВООЗ Ханс Клюге.

Процес вакцинації треба прискорити за рахунок «нарощування виробництва, зменшення перешкод для введення вакцин і використання всіх наявних препаратів», – додав Клюге.

За його словами, лише 10 відсотків з майже 900 мільйонів людей у Європейському регіоні, який включає понад 50 країн, отримали одноразову дозу вакцини, 4 відсотки отримали повний курс.

Оскільки тільки 16% населення ЄС вакциновані від COVID-19, менше, ніж у Великобританії і США, а кількість інфікованих зростає, блок на міжнародному рівні критикують за темпи вакцинації. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Вакцинація в обхід черги. Як працівники приватного підприємства отримали щеплення від коронавірусу?

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ