Відбулася онлайн зустріч з заступницею Міністра цифрової трансформації України Людмилою Рабчинською та її командою

Відбулася онлайн зустріч з заступницею Міністра цифрової трансформації України Людмилою Рабчинською та її командою

04.04.21 08:33 0 340
1 квітня за участю першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Дем'янчука та заступника голови облдержадміністрації Михайла Гапули відбулася онлайн зустріч з заступницею Міністра цифрової трансформації України Людмилою Рабчинською з питань відкриття та подальшого функціонування Центрів надання адміністративних послуг Лановецької та Мельнице-Подільської територіальних громад області.

Заступниця Міністра презентувала концепцію створення сучасного державного сервісу ,,Центр.Дія” в Україні та закликала громади Тернопільщини активно долучатися до даної ініціативи.

У заході також взяли участь селищний голова Мельнице-Подільської Володимир Боднарчук та Лановецький міський голова Роман Казновецький, які презентували свої ЦНАПи, що незабаром розпочнуть свою роботу у Мельнице-Подільській та Лановецькій територіальних громадах.

Під час зустрічі учасниками обговорено питання створення та функціонування центрів надання адміністративних послуг вищезазначених громад в форматі ,,Центр.Дія”, що передбачає отримання населенням громад широкого спектру адміністративних послуг, консультацій щодо онлайн-послуг, коворкінг-зони, консультації щодо бізнесу та інших супутніх послуг.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ОПЕК домовилася про ...

КОМЕНТАРІ