Тернопілля: у рамках проєкту «Велике будівництво» у Теребовлі провели реконструкцію дитячого садочка

Тернопілля: у рамках проєкту «Велике будівництво» у Теребовлі провели реконструкцію дитячого садочка

04.04.21 09:16 0 348
У рамках проєкту «Велике будівництво» здійснили реконструкцію дитячого ясла-садочку «Сонечко» у місті Теребовля. В дошкільному навчальному закладі виховується 156 дітей, працює 14 педагогів.

«У рамках програми «Велике будівництво» минулого року була здійснена реконструкція дитячого ясла-садочку. Ми бачимо результати роботи. У садочку замінили покрівлю, утеплили фасади. Встановили елементи організованого водовідведення з даху. Також добудували спортивний зал. Відтепер діти знаходилися у теплому, комфортному приміщенні, та мають місце для дозвілля. А з початком теплої погоди також планують завершити прибудинкові роботи - висадити квіти, дерева», - розповідає голова ОДА Володимир Труш.

Саме приміщення садочку збудоване 50 років тому. Через постійне затікання води під час дощів і танення снігу в приміщеннях була підвищена вологість, місцями стіни промокали до нижчих поверхів.

«Наш дитсадок був відкритий у 1965 році. Ще до минулого року в нас протікав дах, повністю відкололася одна веранда, інша - осіла. Тому постало питання про капітальний ремонт та утеплення приміщення. Адже кожен день у дитсадку багато дітей – 90-100 діток. Батьки привозять дітей навіть із сусідніх сіл», - розповідає завідувачка дитсадка Людмила Немира.

Загальна кошторисна вартість проєкту становить 6865,880 тис. грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Білоруський парламент ...
Наступна новина: Гривня і долар – ...

КОМЕНТАРІ