Оцінка інтелектуальної власності

Оцінка інтелектуальної власності

06.04.21 21:59 0 2643

В даний час інтелектуальна власність починає приймати все більшого значення як нематеріальний актив компанії. Згідно з відкритими джерелами в даний час вартість брендів Apple оцінюється у 263 млрд. $, Google в 191 млрд. $, Microsoft в 140 млрд. $. Будь-який об'єкт інтелектуальної власності підвищує капіталізацію компанії та в більшості випадків може служити джерелом додаткового прибутку для правовласника. Крім відчуження або укладання ліцензійних договорів володар виключного права може внести своє право на об'єкт, що охороняється в статутний капітал компанії. Крім того, часто необхідно оцінити вартість простої (невиключної) ліцензії на той чи інший об'єкт, щоб представити розрахунок до суду.

Компанія "Канзас" - професійна оцінка інтелектуальної власності в Україні

Спеціалісти компанії "Канзас": https://kanzas.com.ua/expert-review/intellektualnoy-sobstvennosti/ проводять оцінку в суворій відповідності до вимог міжнародних і державних стандартів. Поміж їх постійних клієнтів найбільші вітчизняні та міжнародні компанії-правовласники, що підтверджує їх незмінно високі стандарти якості. Компанії довіряють правоохоронні органи та суди всіх інстанцій. В компанії категорично проти нав'язування клієнтам додаткових непотрібних послуг. Узгоджена з клієнтом і затверджена вартість послуг з оцінки інтелектуальних прав є остаточною і не підлягає зміні при проведенні робіт за договором. Всі фахівці "Канзас" мають профільну вищу освіту, багатий досвід і спеціалізуються на правову охорону інтелектуальної власності, що гарантує найвищу якість і професійний підхід до розв'язання проблем будь-якої складності.

Результати оцінки інтелектуальної власності можуть бути використані:

  • Для цілей бухгалтерського обліку інтелектуальної власності в складі нематеріальних активів організації.
  • При внесенні прав на об'єкти інтелектуальної власності до статутного капіталу компанії.
  • Для визначення ціни договорів відчуження виключного права, ліцензійних договорів і договорів комерційної концесії (франчайзингу).
  • Для розрахунку збитків і / або розміру компенсації при порушенні інтелектуальних прав.
  • При заставі виняткових прав на об'єкт інтелектуальної власності.
  • Для розрахунку розміру авторської винагороди за використання службових винаходів, корисних моделей та промислових зразків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Що потрібно для ...
Наступна новина: 7 причин,по которым вам ...

КОМЕНТАРІ