Тернопілля: у рамках програми «Велике будівництво» реконструювали Трибухівську ЗОШ

Тернопілля: у рамках програми «Велике будівництво» реконструювали Трибухівську ЗОШ

07.04.21 08:43 0 392
У рамках програми «Велике будівництво» реконструювали корпус №2 Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Відтепер 383 учні можуть навчатися у комфортних умовах.

Приміщення збудоване у 1954 році. Ремонт у навчальному закладі не проводився ще з часів його створення. В аварійному стані знаходилась покрівля, були розбиті вікна та відсутні санвузли.

У ході реконструкції замінили покрівлю даху, встановили енергозберігаючі металопластикові вікна та двері, провели термомодернізацію, оздобили стіни, замінили підлогу та облаштували санвузли.

Під час робочої поїздки Володимир Труш оглянув об'єкт.

«Об'єкт був зданий в експлуатацію минулого року. Кошти, які були передбачені відповідно до проєктно-кошторисної документації, освоєні в повному обсязі. У рамках президентської програми «Велике будівництво» у корпусі старої школи замінили дах, замінили підлогу, провели термомодернізацію та оздоблення стін. Крім того, нам вдалося обладнати нові класи, майстерні із сучасним обладнанням», - розповідає голова ОДА Володимир Труш.

Як додає директор Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. Ореста Дмитрівна, в основному корпусі не було місця, де б могли проводити заняття з трудового навчання. Однак завдяки програмі «Велике будівництво», школу відремонтували й обладнали додаткові класи та майстерні.

Загальна кошторисна вартість проєкту – 10,2 млн грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На міжбанку різко ...
Наступна новина: ВООЗ поки не підтримує ...

КОМЕНТАРІ