Консул відвідав 12 затриманих у Дубаї українок – МЗС

Консул відвідав 12 затриманих у Дубаї українок – МЗС

08.04.21 08:48 0 596
У Дубаї затримали затримала не одинадцять, а дванадцять громадянок України. 6 квітня їх відвідав український консул, повідомив в коментарі Радіо Свобода речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

«Дубайська поліція затримала не одинадцять, як раніше повідомлялося, а дванадцять громадянок України. їх відвідав український консул. Він також провів зустріч із керівництвом департаменту кримінальних розслідувань Дубаю», – заявив Ніколенко.

За його словами, правоохоронці підтвердили, що причиною затримання українок стало порушення норм моральної етики та поширення в соцмережах фото і відеоматеріалів непристойного характеру. Відповідно до законодавства ОАЕ, покаранням за скоєння такого правопорушення може бути штраф у розмірі близько 1300 доларів США з подальшою депортацією.

«Умови утримання громадянок у слідчому ізоляторі прийнятні. Вони забезпечені їжею, медичним наглядом. Консульство України в Дубаї підтримує зв'язок із рідними, тримає справу на контролі», – зазначив речник МЗС. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: За кордоном затримані близько 12 тисяч українців – МЗС

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Офіс омбудсмена торік ...
Наступна новина: МВФ поліпшив прогноз ...

КОМЕНТАРІ