Розробка додатків доповненої реальності — відмінне рішення для вашого бізнесу

Розробка додатків доповненої реальності — відмінне рішення для вашого бізнесу

08.04.21 15:04 14 812

Сучасні реалії такі, що ми не можемо уявити собі успішний бізнес без цифрових процесів, а розробка додатків доповненої реальності — це один із сучасних інструментів ефективного просування бізнесу (до речі, замовити її можна тут). Протягом останніх кількох років, технологія AR ставала дедалі популярнішою, і тепер вона міцно проникає в промислове виробництво і повсякденне життя.

Доповнена реальність і мобільні технології — це важливий елемент в рівнянні успішного бізнесу

Згідно зі звітом міжнародної юридичної фірми Perkins Coie, VR AR технології, а також XR / MR будуть настільки ж поширені, як мобільні пристрої та смартфони на споживчому ринку, вже в найближчі 5 років. Північна Америка має найпотужніший інвестиційний та технологічний потенціал для AR. Більш як 62 % інвесторів віддають перевагу цьому регіону в даному контексті теми, 21 % впевнено інвестують в AR технології, на європейському ринку та 13 % - в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Сфера, де застосовується доповнена реальність, розширюється і містить:

  • ігрову індустрію та відеоігри;
  • соціальні мережі;
  • кіно і відео розваги;
  • рекламу і маркетинг;
  • охорону здоров'я;
  • освіту;
  • управління персоналом;
  • військову та оборонну промисловість;
  • виробництво та автомобілебудування;
  • живі заходи (концерти);
  • роздрібну торгівлю та інші.

Мабуть, не дивно, що геймінг продовжує залишатися самим перспективним напрямком. Проте, загальний розвиток технологій стимулювало розвиток систем охорони здоров'я, медичних виробів і освіти. Приватні підприємства та державні установи в цих галузях все частіше звертаються до ІТ-компаній, чия задача — це створення AR додатки. Захоплююче зростання технологій триває, і кожен рік інвестиційні внески б'ють торішні рекорди.

Яким чином будь-яка бізнес-індустрія може впровадити додаток доповненої реальності, щоб досягти успіху?

Новий тип користувацького досвіду та споживання контенту розвиваються на базі технологій доповненої реальності, які в останні роки стають повсюдними. Навіть сьогодні цей інструмент досяг приблизно 1 мільярда користувачів, і 37 % населення світу має доступ до AR через Facebook і Snapchat. Більш того, 46 % американців використовували додаток доповненої реальності та знають, що технологія доповненої реальності представляє в сучасних реаліях.

Крім використання AR додатків в повсякденному житті, програмне забезпечення та технологія доповненої реальності знайшли широке застосування на масштабних виробництвах і концернах машинобудування. Наприклад, автомобільні компанії Hyundai, Audi використовують доповнену реальність на стадії моделювання, виробництва та тестування. Крім того, Volkswagen-Group тестує свої комерційні автомобілі в AR центрах ремонту. Доповнена реальність в освіті та для навчання персоналу один з найбільш ефективних інструментів підвищення кваліфікації.

Недавнє зростання ринку AR послуг, показав високий коефіцієнт ККД, як засобу залучення клієнтів. Додатки доповненої реальності спрощують здійснення побутових завдань та підвищують призначений для користувача досвід. Для смартфонів існують такі додатки, як: стрімінгові AR app для дизайну квартири, віртуальні дзеркала для шопінгу і підбору одягу, або більш складні додатки доповненої реальності, що застосовуються по всьому світу в навчанні солдатів або допомоги водієві за кермом. Важливо відзначити, що, 48 % споживачів, швидше за все, будуть робити покупки в магазині, який використовує AR.

Технологія AR переслідує не тільки корисні цілі, але й ті, що несуть розважальний характер. Сучасний світ life-заходів або музичних концертів неможливо уявити без елементів доповненої реальності. Індустрія кіно і відеовиробництва використовує ці технології для більшого враження аудиторії.

Висновки

Доповнена реальність як інструмент маркетингу, є знаряддям, що дозволяє будь-якому бренду побудувати міцний зв'язок зі споживачем, через більш тісний та винятковий контакт.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 120)
Наступна новина: 5 продвинутых способов ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
yayagz - 08.04.21

Портал просто супер!

аватар країна
ori19 - 08.04.21

Help! У автора автограф можно взять?

аватар країна
Tengor - 08.04.21

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
e_blow - 08.04.21

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
D_o_b_r_i_y - 08.04.21

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
SuperFox - 08.04.21

Всем привет. Понравился пост, ставлю 5 баллов.

аватар країна
Faust_Gete - 08.04.21

Всім привіт. Сподобався пост, ставлю 5 балів.

аватар країна
Byjibba - 08.04.21

Портал просто супер!

аватар країна
Submissive_Girl - 08.04.21

детальніше ласка

аватар країна
Litvin_off65 - 08.04.21

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
BahadirSeydametov - 08.04.21

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
bianconeryk - 08.04.21

Это — здорово!

аватар країна
Frozenstreet - 08.04.21

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

аватар країна
jooooze - 08.04.21

Побільше б таких статей