Росія: Навальний здав негативний тест на COVID-19,але в нього взяли ще один аналіз

Росія: Навальний здав негативний тест на COVID-19,але в нього взяли ще один аналіз

09.04.21 08:19 0 348
Ув'язнений російський опозиціонер Олексій Навальний здав негативний тест на COVID-19 на тлі побоювань про його стан здоров'я через сильний кашель та температуру.

«Перший тест показав негативний результат. Проте з певних причин вони взяли в нього другий аналіз. Ми ще не знаємо результат», – сказала адвокатка Навального Ольга Михайлова.

5 квітня у штабі політика повідомили, що Навального перевели у тюремну лікарню через симптоми гострого респіраторного захворювання.

Політик через адвокатів заявив, що троє з 15 осіб у його загоні госпіталізовані з туберкульозом. У самого Навального тюремні лікарі зафіксували температуру 38,1 і сильний кашель.

При цьому політик продовжує голодування, яке оголосив 31 березня. За словами його адвокатки Ольги Михайлової, з моменту перебування в колонії він втратив 13 кілограмів.

6 квітня поліція затримала голову профспілки «Альянс лікарів» Анастасію Васильєву та ще щонайменше дев'ять людей. біля колонії, де перебуває Олексій Навальний. Вона заявляла, що подала заявку на ім'я заступника начальника колонії з проханням відвідати Навального. За словами Васильєвої, у відвідуванні їй відмовили, оскільки в установі немає прийомних годин.

Представники «Альянсу лікарів» повідомляли, що їдуть в Покров «не протестувати», а «рятувати» Навального.

2 лютого Симоновський суд Москви відправив Олексія Навального в колонію у кримінальній справі «Ів Роше» 2013 року, яку Європейський суд із прав людини визнав неправомірною. Опозиціонер повинен буде провести в ув'язненні близько двох з половиною років.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2020 році за незаконне ...
Наступна новина: У час пандемії працівники ...

КОМЕНТАРІ