В Академії СБУ не відповіли,чи викладає в них Селюк,який був слідчим у справі Стуса

В Академії СБУ не відповіли,чи викладає в них Селюк,який був слідчим у справі Стуса

09.04.21 08:51 0 332
У Національній академії Служби безпеки України відмовилися відповісти на запитання Радіо Свобода про те, чи працює на у виші Анатолій Васильович Селюк, який у 1970–1980-х роках був слідчим у двох справах засудженого поета Василя Стуса.

«Відомості, які ви запитуєте, належать до персональних даних. Поширення персональних даних можливе лише за згодою суб'єкта персональних даних, за винятком випадків, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. З огляду на викладене, правові підстави для надання запитуваної вами інформації відсутні», – йдеться у відповіді на запит.

На сайті Національної академії Служби безпеки України у розділі про керівний склад вишу інформації про Анатолія Селюка немає. Утім, про особу з іменем Анатолій Селюк є згадка в опублікованому на сайті академії матеріалі під заголовком «Слідчі СБУ та науковці академії обговорили проблемні питання реалізації норм кримінального процесуального права» від 2018 року. Тоді цю людину підписують як «колишнього співробітника слідчого підрозділу СБУ, а нині викладача Академії».

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ