Опис пістолета SUR 2608

Опис пістолета SUR 2608

09.04.21 10:22 0 880

Пістолет моделі SUR 2608 являє собою копію славнозвісного Макарова. Сьогодні він має широку популярність, зокрема, нам часто нагороджують переможців змагань зі стрільби. За зовнішнім виглядом і габаритами дану модель дуже легко сплутати з пістолетом Макарова. Наприклад, у нього точно такий же сталевий ствол, такий же тип патронів. Єдина їх істотна відмінність полягає в тому, що SUR стріляє виключно холостими.

Також відмітним знаком цього пістолета є невелика пластикова заглушка на кінці стовбура. Саме вона й сигналізує людині, що це всього лише копія, яка може використовуватися лише на змаганнях, а не як не бойовий або травматичний пістолет. Тримати SUR 2608 комфортно в руках допомагає пластик. Завдяки йому він не вислизає та міцно сидить на місці. Також на корпус за замовчуванням нанесено спеціальне антикорозійне покриття, яке продовжує життя зброї.

Характеристики пістолета

Виробник пістолета, SUR Arms, відомий турецький бренд, який постачає стартові моделі в різні точки світу. На цю модель компанія робила особливий акцент, що, власне, і стало причиною такої популярності на змаганнях.

Калібр пістолета - 9 міліметрів. Як корпус, так і затвор, зроблені з металу, а руків'я виготовлене з пластику. Загальна довжина зброї досягає 174 мм. Пістолет має зовсім незначну масу. Вага становить майже 700 грамів. Магазин розрахований на 7 патронів.

Переваги

На користь даної моделі можна винести наступні моменти:

  • Зовнішня схожість з легендарним пістолетом Макарова.
  • Невеликі розміри та вага, компактність.
  • Зручна конструкція.
  • Якість та матеріали виготовлення, антикорозійне покриття.
  • Сталева заглушка на стволі, через яку полум'я виходить через дросельний отвір.

Де придбати пістолет?

Стартовий пістолет SUR 2608 абсолютно легально продається на території багатьох країн, в тому числі й України. Місць, де можна купити цей ствол, багато, але найкращим є інтернет-магазин Masterguns. Тут SUR 2608 можна купити всього за 1 400 гривень. У комплекті також буде йти запасний магазин. Даний інтернет-магазин відрізняється надійністю і якісним обслуговуванням. Плюс після покупки на пістолет буде поширюватися гарантія на цілих 3 місяці.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 96)
Попередня новина: На Тернопіллі триває ...
Наступна новина: В рамках проєкту «Світло ...

КОМЕНТАРІ